Super Magic

Alla inlägg den 4 augusti 2012

Av Malin Sjöström - 4 augusti 2012 18:29

Vi fortsätter att ta det lugnt, lite korta trickträningspass inomhus & enbart rastningar ute. Mycket av tiden spenderas vid datorn för min del & Java sover mest, så gissa om vi längtar efter promenader?! Och det är en hel vecka kvar innan stygnen ska tas, känns som en evighet. Stygnborttagningen ingår ju i operationspriset, men ingår den även om man måste droga dem? Jag tror verkligen inte att Java kommer att låta dem ta bort stygn där, utan det kommer att behövas drogning eller munkorg plus flera personer som håller henne. Hade det varit här hemma så hade det nog inte varit något problem alls. Men jag kan ju ha fel, jag hoppas att jag har det för det vore mycket smidigare plus att det går betydligt snabbare. Ja, om en vecka har jag svaret, fram tills dess kan jag bara spekulera.

Förut när vi tränade så satte jag på filmkameran & filmade det nya tricket som ännu är namnlöst, puss & pippi (som sen ska utveckla sig till pippi fågel). Hon tycker helt klart att det är skoj med nya trick, så det är bara att jag börjar fundera på vad jag ska lära henne härnäst. Jag brukar ha svårt att lära in nya saker just för att jag själv inte vet hur jag ska få henne att bjuda på rätt beteende, det är mycket lättare när man ska jobba med nåt föremål (som kartongen), så ni får gärna komma med förslag på trick & gärna en beskrivning på hur man lär in det.  Man kan ju i princip lära dem precis vad som helst, det gäller "bara" att komma på HUR!



Ikväll ska jag se på Panic room, en film som jag gillar, annars händer det inte mycket, vi fortsätter att vänta in fredagen.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards