Super Magic

Alla inlägg den 14 augusti 2012

Av Malin Sjöström - 14 augusti 2012 17:28

Tårarna bara rinner, jag klarar inte av detta, det blir för mycket & det gör för ont. Idag har jag flängt runt en massa, pratat med hur många personer som helst & ingen vill/kan hjälpa mig, utan alla bara skickar vidare mig till andra ställen. Så efter att ha pratat med röntgen, kirurgakuten & vart på vårdcentralen 2 gånger så blev jag åter igen skickad till akuten. Väl på akuten så fick jag nästan en utskällning för att jag kom dit ännu en gång! De sa att min smärta är kronisk & att det inte finns nånting att göra åt den utan det var bara för mig att lära mig leva med den.  Sen så sa läkaren där att om det blir värre så skulle jag INTE komma tillbaka dit, utan då vända mig till min vårdcentral.

Så just nu känns allt bara för hemskt & jag kan verkligen inte sluta gråta, jag känner mig så jävla sviken av vården så ni anar inte. Jag har bönat & bett om hjälp i en vecka, jag har gjort allt jag har kunnat, men nej, ingen kan hjälpa mig & alla säger olika saker. Ena stunden ska jag till vårdcentralen & ta prover, men när man väl kommer dit så får de besked om att jag inte ska göra det & ärligt, nu orkar jag inte mer.

Jag får nu tänka om ordentligt, vad som utlöser den värsta smärtan osv & det är helt klart maten, så fr.o.m nu så tänker jag inte äta nånting alls, för jag klarar inte av smärtan som kommer efteråt, jag gör fan inte det, så nu får jag leva på dricka, vatten, mjölk & näringsdrycker. Jag vet att detta inte kommer att hålla särskilt länge & hade det inte varit för att jag har ansvar för min lilla skatt Java så hade jag inte brytt mig alls, men nu måste jag tänka på henne & hon behöver sin matte. Jag vet som sagt mycket väl att denna "diet" inte kommer att vara så skonsam, men jag går hellre hungrig dygnet runt än att ha sån där vidrig smärta att jag bara kräks.

Imorrn ska jag ta nya tag, ringa vårdcentralen & kräva en tid redan denna veckan, samt ringa patientnämnden, beskriva situationen & fråga vad fan jag ska ta mig till. Men som sagt, det blir imorrn, idag ska jag bara försöka ta mig igenom kvällen & natten utan de värsta smärtorna.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards