Super Magic

Alla inlägg den 21 augusti 2012

Av Malin Sjöström - 21 augusti 2012 16:01


Idag såg det ut som om Java skulle få en tråkig dag då jag inte fick med mig nån kompis ut på promenad & jag kände verkligen inte för att gå själv. Men så skjutsade jag min bror till skolan & sen styrde vi bilen mot "vår" sjö & "vår" brygga.  När jag parkerade bilen vid bryggan så pep Java som jag vet inte vad & när jag öppnade luckan så satt hon & skakade samtidigt som hennes blick sa "säg okej, säg okej, säg okej" & när jag sa att hon fick hoppa ur så flög hon ut & halkade på asfalten, men hon var lika fort uppe igen & sprang i full speed ut på bryggan.  Min lilla skruttan, hon älskar verkligen bryggan.  Hon fick simma 4 korta & 1 lång tur idag, under den långa turen så började hon gnälla av trötthet, lilla damen har ju varken muskler eller kondition nu efter den sjuka perioden. Sen fick hon leka lite på sidan av bryggan innan vi åkte hem.



När jag skulle hämta mig bror & även åka till djuraffären & köpa hundmat så fick Java vara ensam hemma, & det är detta gott folk som jag behöver HJÄLP med! Hon är inte längre stressad & skäller/ylar som hon gjorde när hon var mindre, men hon är helt besatt av att titta ut genom något fönster! Hon hoppar upp på både stolar, bord & fönsterbrädor, välter ner saker, gör revor i bordet & snart kommer även fönsterbrädan att gå av. Jag vet inte alls hur jag ska kunna bli av med detta beteende, för jag vill inte att hon fortsätter med det, men hur ska jag kunna rätta henne nånting när jag inte är hemma?! Varje gång jag kommer hem så står hon på bordet & tittar ut (om hon nu inte ligger & sover på bordet) & även om jag då blir arg på henne så verkar hon inte förstå VAD hon har gjort för fel, hon kommer krypandes till dörren & är jättelåg, men nästa gång gör hon om exakt samma sak, därför tror jag inte att hon förstår vad hon gör för fel.
Så jag tar tacksamt emot alla förslag!

Jo, på djuraffären så var det halva priset på oxben så jag köpte ett sånt på 2 kg för 39:- helt okej om ni frågar mig, väldigt bra om ni frågar Java.  Just nu jobbar & sliter hon för fullt med det. Tänk vad en sån liten sak kan göra en hund så lycklig.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards