Super Magic

Alla inlägg den 22 augusti 2012

Av Malin Sjöström - 22 augusti 2012 14:34


Jag & Java gjorde vår premiär i rasthagen idag, men tyvärr var Java inte sådär jätteintresserad av att leka med de andra hundarna, utan hon tiggde mest godis & sprang efter bollar. Jag vill att hon ska vara mer leksugen, men det finns nog inte så mycket jag kan göra för att hon ska bli det, tyvärr. Men hon hade det ändå bra i hagen eftersom de andra hundägarna hade massor med leversnittar med sig - & så fanns det ju 2 små bollar!

Direkt efter rasthagen så åkte vi till Lamberget där Java åter igen fick hoppa från sin älskade brygga.  Hon älskar den verkligen, hon blir liksom helt vild i bilen när hon ser den, hahaha. Det är så roligt att se henne så lycklig, tänk om det bara hade funnits nån sjö här i närheten, & gärna med en brygga. Men nu är närmsta sjö en bit bort så det blir ju inte att man gå dit varje dag.

Magen har varit lugn idag, igår däremot var en dålig dag, jävlar vad den bråkade med mig då! Men idag som sagt är det lite lugnare, det är lite olika olika dagar. Nu sköt jag iofs fram frukosten till kl. 13 för att slippa kramperna när jag skulle till rasthagen...Bara för att jag skrev detta så kommer de nu.  Jag orkar snart inte med det här, tur att jag ska till läkaren imorrn & då hoppas jag att jag blir tagen på allvar & får någon hjälp!

Ikväll blir det kanske en promenad med Mimmie, jag måste ju komma på så många motionssätt som möjligt för lilla damen, allra bäst är det om jag själv slipper anstränga mig eftersom min krafter är klart begränsade just nu. Så att åkte till Lamberget & låta henne simma mycket är en riktigt bra grej, för jag behöver bara stå på bryggan & kasta i bollen.  Idag fick hon förresten simma 3 långa & 2 korta turer & inget gnäll så hon blev inte lika trött idag som igår.

Nu har jag även uppdaterat hemsidan med massa bilder från denna månad, så gå in i galleriet & spana.  

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards