Super Magic

Alla inlägg den 16 augusti 2012

Av Malin Sjöström - 16 augusti 2012 17:03


Sist jag var på akuten så var jag inte helt ensam i rummet, utan där fanns den leksaken ni ser på bilden ovan, en liten Nalle Puh som spelar dragspel. Jag var bara tvungen att ta kort på den.  


Idag har magkramperna inte varit snälla alls.  Efter frukosten så kom de (som vanligt) & även om jag tog medicinen så försvann de inte, så jag gick & la mig i sängen i hopp om att få vila lite & minska kramperna. Det hela slutade med att jag sov 1,5 timmar & vaknade av ännu värre magkramper! Så det var bara att hiva i sig mer medicin & det mildrade det hela lite, men jag känner fortfarande av dem, även om det just nu är på en hanterbar nivå. Så det är väl ungefär såhär mina dagar ser ut, mycket filmtittande, många timmar vid datorn & en hel del timmar i sängen. Med andra ord är det inte särskilt spännande på nåt sätt, men nödvändigt för att jag ska klara mig just nu.


För ett par veckor sen bråkade jag ganska ordentligt med 2 av mina bästa vänner & tro mig när jag säger att jag grät mycket över dem, saknat dem som fan & haft svårt att acceptera att vi inte längre var vänner. Idag pratade jag med en av dem & vi kom tillsammans fram till att vi ska ge vår vänskap en ny chans!  På söndag ska vi ses (så länge jag fixar det) & jag längtar verkligen dit, jag är så himla glad över detta nu! Så även om jag har ont i magen så är jag lycklig.  


Imorrn blir det en spännande dag då det väntar ultraljud av min mage. De kommer då att se om det är nåt med gallan eller levern & ska jag vara ärlig så hoppas jag verkligen att de ska hitta nåt! Hellre att det visar sig vara något allvarligt än att de inte ser nåt alls! För om de inte ser nåt så kan de ju inte heller göra nånting åt det & såhär vill jag inte behöva må. :( Jag vill inte att smärtan ska vara kroniskt & något jag måste lära mig att leva med, nej, jag vill leva ett smärtfritt liv, jag har liksom tillräckligt mycket problem (tänker på det psykiska) så jag behöver inga fler.
Jag är ju expert på att måla fan på väggen, så jag har ställt in mig på att jag kommer att behöva opereras & vad är då min första tanke tror ni? Jo, självklart Java! Om jag måste opereras, vart gör jag då av min brud? Alla börjar ju jobba nu så det minskar helt klart chanserna att kunna lämna bort henne till nån. Nu är det ju inte alls säkert att jag måste opereras, så kanske går jag runt & ältar det här helt i onödan, men som sagt, jag är bra på att se alla jobbiga saker.


På eftermiddagen/kvällen blir det ett kärt återseende mellan mig & Java! Jag saknar henne så att det gör ont inombords, så mycket älskar jag min brud. Det är liksom menat att det ska vara vi två, vi är som gjorda för varandra & vi kämpar tillsammans mot allt det jobbiga. Kan berätta att hon verkar mycket piggare nu, t.o.m vildare än innan hon blev sjuk...Så värsta energibomben, haha, hoppas bara att jag kommer att klara av henne, men det kommer nog att gå bra, hon är ju så himla anpassningsbar så händer det inget så tar hon det lugnt, så duktig är min prinsessa.  


Jag har långtråkigt minst sagt, men orkar inte göra så mycket. Försökte se på film, men nej, det var inge roligt, så jag funderar på att lägga mig i sängen en stund till. Men somnar jag så får jag säkert problem ikväll när jag ska lägga mig & sova & det vill jag inte få. Så jag får fundera & komma på nåt att göra som är roligt, men ändå inte kräver några större krafter då jag har lite ont om dem. Tar gärna emot förslag från er, korsord är jag värdelös på & Sudoku kör jag redan.  


Kan också berätta att jag ringde till patientnämnden tidigare idag & pratade med en där. Hon tyckte att det lät förjävligt & skulle skicka hem lite papper till mig & så behövde hon en skriftlig redogörelse, så nu är det på gång iaf!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards