Super Magic

Alla inlägg den 25 augusti 2012

Av Malin Sjöström - 25 augusti 2012 19:38


Även denna dagen har varit otroligt tung, jag har väldigt svårt att acceptera att jag fått IBS, jag försöker hela tiden skjuta bort de tankarna, för jag klarar inte av att tänka dem. Jag har ätit "snäll" mat hela dagen, men testade att dricka vanlig mjölk till senaste måltiden så vi får väl se vad magen tycker om det. Jag måste ju prova mig fram om vad jag kan äta/dricka & inte.

En promenad har vi orkat med iaf, Java fick gå lös hela tiden & skötte sig riktigt bra!  Det var bar vi ett tillfälle som jag fick påminna henne om vilka regler vi har, men alla kan glömma ibland. Hade jag haft mer krafter så hade vi helt klart gått längre, men min brist på krafter sätter helt klart gränser. Men nu när jag börjar komma igång med maten igen så hoppas jag att krafterna ska återvända så att jag & Java kan njuta av livet igen, med mycket träningar & långa promenader.

Nu under eftermiddagen har jag umgåtts med Jessica & vi har pratat massor! Det är så skönt att ha nån som man kan prata med princip allt om & som förstår, för hur gärna en "frisk" människa än vill & försöker förstå hur det är att må riktigt dåligt så kommer den aldrig i närheten av hur en "sjuk" person kan förstå, så enkelt är det. Jag & Jessica förstår varandra på ett mycket speciellt sätt, redan första gången vi träffades så kändes det rätt, så jag hoppas att vår vänskap bara har börjat.

Resten av kvällen blir lugn, ska ligga i soffan & titta på film. Imorrn får jag ta tag i städningen, något jag hade tänkt att göra idag, men nej, jag kan ta det imorrn.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards