Super Magic

Alla inlägg den 30 juni 2012

Av Malin Sjöström - 30 juni 2012 18:10


Efter en seg start så kom jag & Java iväg till stallet där jag mockade & fixade mat åt Stjärnan. Java fick såklart vara med & "fixa", även om hon i mina ögon gjorde allt lite jobbigare för mig.  Men hon själv tycker att hon är så himla duktig med att slita hö'et i stycken så jag låter henne ibland härja fritt med det.


Nu under eftermiddagen har vi varit & kollat på fotbollsmatch & bredvid planen så var cirkusen & ute i hagarna gick en hingst, 3 elefanter & lite längre bort ett gäng kameler. Java skulle valla hingsten (han gick i en egen hage), & sen fick hon syn på elefanterna!




Hon tyckte att de luktade himla konstigt & sen ville hon fly därifrån, något hon inte fick göra, för man ska inte springa ifrån läskiga saker utan man ska utmana dem! Elefanterna bara stod stilla & kastade gräs/jord på sig själva, så de verkar inte alls bry sig om att vara fina inför uppvisningarna.  Jag har inte kunnat låta bli att tänka på alla debatter om djuren på cirkusar, hur de egentligen mår osv. Visst, de lever inte så naturliga liv, det kan jag hålla med om, men det finns de djur som har det mycket värre! Djuren på cirkusen blir väl omhändertagna, de får den vård de behöver & eftersom så många ser dem så är de rädda om dem. Så nja, jag vet inte riktigt vad jag tycker om att cirkusar har djur, jag tror det är i Grekland som det är förbjudet att ha djuren på cirkus, är det något som även Sverige bör ta efter? Eller ska djuren på cirkusarna fortsätta att glida runt? I vilket fall som helst så blev jag jävligt sugen på att gå & titta, var mååånga år sedan jag såg en cirkus senast! Men men, det får bli en annan gång.

Ovido - Quiz & Flashcards