Super Magic

Alla inlägg den 5 juni 2012

Av Malin Sjöström - 5 juni 2012 17:00

(Bild från Maj)


Imorse ringde Fredrika & väckte mig & frågade om jag kunde komma ut till Karlstad BK & träna agility med henne, & självklart gjorde jag det! Så frukost i bilen & sen direkt agilityträning, men är man hundmänniska så är man.  Träningen gick helt okej, tänk att slalom kan vara så jävla svårt...! Men hon gjorde rätt de flesta gånger, så får försöka tänka på de gångerna istället för att tänka på alla gånger hon gjorde fel.

Efter träningen gick vi en kortare sväng i skogen så att hundarna fick leka & springa av sig ordentligt & det verkade de uppskatta, för när 3 stycken bc:s sätter fart så går det fort!!


När jag kom hem så blev det en snabbdusch & sen iväg på ett möte med min läkare & mina samtalskontaker, ett möte som gick riktigt bra, jag fick igenom min vilja på ALLA punkterna så jag kunde inte vara mer än nöjd efteråt!  Jag var skitnervös inför mötet, drömde t.o.m mardrömmar om det på nätterna, men se, det gick ju strålande!


Det var en överlycklig Java som väntade på mig hemma, i vanlig ordning stod hon på fönsterbrädan & tittade ut när jag kom, hon är så jävla söt!  Man hinner knappt lämna henne fören hon står där, så jag gissar på att hon står där mer eller mindre hela tiden hon är ensam.


Nu har vi precis kommit efter ännu ett slalompass, men Java var för trött för att orka fokucera helt. Så nu blir det ingen mer träning alls under resten av dagen & så satsar vi för fullt imorrn på tävlingen! Avslutar dagens inlägg med en liten film från träningen igår kväll & filmen från mitt sista officiella agilitylopp, vilket var med min kung 12 Sepmteber 2009!



Ovido - Quiz & Flashcards