Super Magic

Alla inlägg den 26 juni 2012

Av Malin Sjöström - 26 juni 2012 20:40


Jag vet att några av er gärna vill veta vad det är för fel på Java, & tro mig när jag säger att ni inte är ensamma om det! Idag har vi varit på djursjukhuset i 5 timmar, gjort undersökningar, lämnat blodprov, röntgat, kört med ultraljud & diskuterat massor. Som det är nu så är det 5 olika veterinären "inblandade" i Java's fall, men ingen hittar felet.  Imorrn ska jag lämna in ett nytt urinprov från damen & så ska det iväg på odling & sen är det bara att vänta på det svaret, & svaret på om hon har borelia eller inte.
Tyvärr har jag inte så mycket mer än så att delge er, för jag vet inte så mycket mer själv. Jag hoppas dock att de så snart som möjligt ska hitta felet & kunna göra nånting åt det, för jag saknar min vilda, pigga & glada hund!

Bortsett från djursjukhuset så har jag ridit Stjärnan idag!  Han har vilat nästan en vecka så jag var beredd på att han skulle vara lite pigg, men icke sa nicke, han har tagit semester!  Jag krävde inte särskilt mycket av honom, utan han skulle mest bara få röra lite på sig.  Det kändes konstigt att rida igen & även om jag älskar stunderna på hans rygg så känns det som om jag inte hör hemma där längre. Kanske är det en ren försvarsmekanism eftersom jag vet att vi snart kommer att skiljas åt? För ju mindre "lycklig" jag är tillsammans med honom, desto lättare blir det när han försvinner. Men jag tänker ändå vara kvar & umgås med honom en del nu innan det är slut, för annars kommer jag att ångra mig sen.

Imorrn vet jag inte riktigt vad som händer, bortsett från att ett urinprov ska in till Solstaden. Jag skulle vilja gå en riktigt lång promenad, men jag har liksom ingen hund för det...Plus att det inte är så roligt att gå ensam. Så vi får helt enkelt komma på nånting annat att göra, som att fortsätta träna lite tricks inomhus, korta pass orkar ju faktiskt damen med.

Ovido - Quiz & Flashcards