Super Magic

Alla inlägg den 28 juni 2012

Av Malin Sjöström - 28 juni 2012 20:59

Idag har jag varit jätteseg, kom upp vid 12 & var uppe ett par timmar, sen gick jag & la mig igen & sov en timme & efter det blev det stallet. Så nej, Java har inte fått göra särskilt mycket idag, men nu när hon är dålig så kräver hon heller inte så mycket, hon är nog mest nöjd när vi sover tillsammans. Hon ligger ju inte längre bredvid mig när vi sover, utan nu har hon avancerat & lägger sig PÅ mig iställlet, så man själv kan inte röra sig särskilt mycket.


Imorrn blir det ännu en tur till stallet där jag ska rida Stjärnan, måste försöka åka dit tidigt, innan dressyrtävlingarna börjar för då kommer det att vara hästar överallt. Vet dock inte vad vi ska träna på imorrn, idag körde vi tempoväxlingar i traven, så kanske galoppfattningar?


Vet inte heller vad jag ska hitta på med Java, det beror ju på hur hon mår, om hon är pigg eller inte. De senaste 2 dagarna (igår + idag) har hon ju varit piggare, så kanske ska man försöka ta sig ut till brukshundklubben & köra lite agility? Man behöver ju inte träna länge, men jämt lite bara så att hon får göra nånting hon älskar.

Ovido - Quiz & Flashcards