Super Magic

Alla inlägg den 4 juni 2012

Av Malin Sjöström - 4 juni 2012 21:49

Efter 2 timmars agilityträning är Java så trött att hon inte ens orkar tigga mat!!!  Det gott folk har ALDRIG hänt förut!

Själva träningen gick ganska bra, lite mycket snurrar stundtals, för att inte snacka om det där jävla slalomet...! Imorrn & på onsdag morgon innan tävlingen ska jag köra mycket slalom här hemma i hopp om att hon ska klara det på tävlingen.


Annars har det inte hänt mycket för Javas del, jag däremot har haft fullt upp med att tvätta, 5 maskiner blev det & sen skulle allt torka också. Har nu tvättat alla hästkläder (2 maskiner) & vikt ihop & lagt ner i plastpåsar, för nu är hästtiden över, iaf för denna gång. Eventuellt ska jag göra ett litet tillbakahopp & hjälpa till att köra iväg hästarna till betet, men annars blir det inget mer stall för min del, vilket känns både bra & tråkigt.


Det var längesen Java lärde sig något nytt trick så idag har vi påbörjat träningen på 2 nya, vi får se vart detta slutar, hon har inte fattat vad det går ut på än, men vi har ju bara kört 2 korta pass. Så förutom slalom imorrn så blir det trickträning inomhus.

Ovido - Quiz & Flashcards