Super Magic

Alla inlägg den 29 juni 2012

Av Malin Sjöström - 29 juni 2012 21:11


De senaste 3 dagarna har Java varit riktigt pigg & glad, vilket gör att mitt hjärta tar små extra skutt.  Att se henne så glad betyder massor för mig, för jag mår verkligen bra av att se henne lycklig.


Dessvärre så kommer en av mina drömmar aldrig att gå i uppfyllelse.  Som rubriken lyder så kommer Java aldrig att få några valpar. Jag pratade med veterinären tidigare idag & nu är alla veterinärer på Solstaden överens om att hennes dåliga mående beror på cystorna hon har på äggstockarna, så därför kommer hon att kastreras.  Riktigt tråkigt då jag tänkte ta valpar på henne i framtiden, men det är klart att hennes hälsa går i första hand & därför tvekar jag inte en sekund på att genomföra operationen. Men det finns ett krux - vi måste få Agria att gå med på att betala operationen, för just nu har jag inte pengar själv att lägga ut, det är inte direkt så att jag har 6 000:- i bakfickan...Om Agria ser operationen som en förebyggande åtgärd för att hon inte ska utveckla livmoderinflammation så betalar de inget, men nu är hon ju dålig p.g.a cystorna så förhoppningsvis går de med på det.

Men innan vi bestämmer datum för operationen så ska vi få svar på köldkörtel-provet, veterinärerna tror inte att det är fel på den, men vi ska kolla ändå för att vara på den säkra sidan, för skulle det mot all fömodan vara den så hjälper det ju inte att kastrera damen. Det provsvaret räknar de med att få på onsdag, så veterinären skulle ringa direkt hon fått det & så ser vi hur vi ska gå vidare efter det, när operationen blir & allt runt den.


Jag har hunnit vänja mig vid tanken att aldrig kunna ta valpar på världens bästa brud, så jag är inte lika ledsen över det nu som jag var i början, men visst känns det. Så jag får helt enkelt satsa på lundehundarna till en början, för ja, nästa hund blir en lundis. Längre fram i tiden blir det ju ännu en bc & vi får väl hoppas att vi har lite mera tur då.

Ovido - Quiz & Flashcards