Super Magic

Alla inlägg den 3 juli 2013

Av Malin Sjöström - 3 juli 2013 18:54


Ja, jag har då aldrig hört talas om beteendeterapi för hundar, eller är det "samma sak" som hundpsykologer? I Java's nya kosttillskott så står det nämligen "Samtidig beteendeterapi är ofta en fördel". Kan jag ta med henne på min terapi tror ni?  Nej, men ärligt, vad kan jag göra som är som beteendeterapi för henne? Nån som har nån smart idé att dela med sig av? För jag vill ju hjälpa min prinsessa på alla sätt jag kan.

Att göra ordning mat till Java just nu är en hel vetenskap. Specialfoder, 2 kosttillskott & 2 mediciner. Men hon är snäll att ge allt detta, så det enda som är svårt är att komma ihåg, men jag kommer nog in i det om några dagar.

Java mår inte så bra just nu, är väldigt orolig & går omkring & gnäller (utom den lilla stunden hon åt ett ben). Såhär var hon efter förra sövningen också, så jag var beredd på detta nu. Så jag får hålla huvudet kallt & vänta några dagar & se om hon lugnar ner sig, annars får jag ju ringa till nåt djursjukhus, men jag tror ju inte att det kommer att behövas, hon behöver nog bara få landa lite hemma i "lugn & ro".

När vi ändå är inne på detta med "lugn & ro" så är Rally hemma igen. Hon har haft det bra hemma hos Foxie med familj & jag är inte ett dugg orolig när jag lämnar henne där. Hon älskar dem & dem verkar tycka om henne.  Så nej, orolig för henne har jag inte varit.

Beroende på hur Java beter sig & hur Rally är mot henne så kanske jag ska försöka få iväg Rally ett par dagar? Jag vill ju inte lämna bort henne igen, för jag vill ju ha min sprätt hemma, men jag måste se till vad som är bäst för båda mina tjejer, & fatta beslut efter det. Förhoppningsvis så behöver jag inte lämna bort henne, men det beror som sagt helt på hur dem beter sig mot varandra.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards