Super Magic

Alla inlägg den 25 juli 2013

Av Malin Sjöström - 25 juli 2013 22:52

Ja, som reklamen säger - plötsligt händer det! Rally, som inte alls tycker om vatten, gick idag FRIVILLIGT ut i vattnet!! :O Inte bara en gång, utan hon verkade älska det, när skedde den förändringen?  Helt sjukt, bara från en dag till en annan. Jag & Evelina tyckte också att det var väldigt varmt, så vi bestämde oss för att hoppa i sjön! Så det var "plötsligt-händer-det-2" för Evelina badar inte i första taget, så ja, det blev många chocker på samma gång.  Och när vi var ute i vattnet så kom Rally efter, för hon ville också vara med. De andra 3 hundarna simmade ju med oss & lilla Rally gick så långt ut hon kunde utan att behöva simma, för det vågade hon inte. Så jag höll mig på grunt vatten så att Rally kunde nå fram till mig, & varje gång hon kom så fick hon massa beröm & då gick svansen i ett! Min duktiga lilla räv, vilket stort framsteg hon gjorde idag!  





Efter badningen blev det terapi i stan, sen middag hemma hos morsan, & sen en massage-kurs ute på Sörmon. Så jag har haft fullt upp hela dagen, därför uppdaterar jag här så sent, har helt enkelt inte hunnit göra det tidigare.  Massage-kursen var intressant, jag lärde mig en hel del & ska nu "bara" komma ihåg allt. Ska försöka massera & stretcha Java lite varje dag, & även påbörja hanteringen av Rally ordentligt. Så det blir spännande.



Nu är det snart sängen, imorrn har vi inga som helst planer, men om det är fint väder så drar vi nog & badar igen, numera uppskattar ju HELA flocken det!  

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards