Super Magic

Alla inlägg den 17 juli 2013

Av Malin Sjöström - 17 juli 2013 18:13


Jag, Evelina & våra fina tjejer drog iväg till Paradiset! Flera timmar spenderade vi ute på klipporna & både vi & hundarna njöt för fulla muggar! Java & Shandi var i vattnet större delen av tiden, & lilla Rally knallade omkring på klipporna & utforskade & framför allt SMAKADAE på precis allting! Haha.
Självklart var systemkameran med, så nu finns det hela 36 (!!) bilder från dagen i galleriet på hemsidan. Snacka om att man längtar tillbaka dit när man ser bilderna, ändå var det inte längesen vi kom därifrån.  



I slutet av vistelsen så började Java blöda på tassarna. Det visade sig att allt spring på klipporna hade slitet ner klorna så mycket att dem blödde!  Shandi var väldigt nära att också börja blöda, men hon klarade sig. Den lilla rävens klor var knappt slitna alls, så visst har hon en helt annan teknik när hon skuttar fram.
Så nu får Java ha sockor på alla tassarna när vi går med andra hundar på asfalt - eftersom hon springer som en galning då! Går vi själva så behöver hon inte ha några sockor, för då idiot-springer hon inte.

Imorrn ska vi träffa Lina!  Vi hade först tänkt att åka till paradiset, men det blir ju inge bra med tanke på Java's klor, så det är synd. Jag tänkte att jag & Java iaf skulle passa på att simma lite tillsammans i Sundsta-tjärn när vi ändå är på Norrstrand. Förhoppningsvis vill Lina göra oss sällskap där innan vi går en långpromenad.  

Om motivationen inte helt dör ut under kvällen så tänkte jag träna nåt kort pass inomhus med båda tjejerna. Java får fortsätta träna på att krypa, & Rally får finslipa dem sakerna hon redan kan. Men vi får se som sagt, det är inte säkert att det blir någon träning, för just nu är tjejerna helt döda, & ja, jag njuter mest av lugnet, haha.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards