Super Magic

Alla inlägg den 29 juli 2013

Av Malin Sjöström - 29 juli 2013 14:36


(Gammal bild.)


Idag har vi varit hemma hos farsan & fixat rosten på bilen, inte jätteskoj, men det behövde göras. Eller ja, jag gjorde ingenting, utan det var min farsa & lillebrorsa som fixade allting, jag umgicks med hundarna.  Haha.

Efter det så åkte vi ut till Javas favoritställe - bryggan där vi bodde förut! Så hon fick simma en hel del idag, vilket hon verkligen uppskattade. En som inte var fullt lika nöjd över tillvaron var Rally som fick tvångssimma. Jag hoppas att hon också ska vilja simma frivilligt längre fram, men det kommer nog. Hon går ju iaf i vattnet frivilligt så länge hon bottnar, så hon är på rätt väg!

Filmade hennes mycket konstiga simteknik. Inte den bästa om jag uttrycker det så, haha. Java simmar ju felfritt, det är mer än man kan säga om den lilla sprätten:



Senare idag blir det en promenad med tjejerna, för nu har det ju blivit sådär jävla varmt igen så man kan inte gå nånstans dagtid utan att svetten rinner. Det blev aldrig någon "längre" kvällspromenad igår, så Java gick ingenting med benviktsmanschetterna, att missa nån gång är ingen fara, men det får inte bli flera dagar i rad.

Resten av veckan ser rätt så tom ut. Har tänkt att köra ett konditionspass med Java i slutet av veckan om det blir lite svalare, för jävlar i min låda vad jag saknar att åka inlines!! Det är en sån häftig känsla att stå bakom Java som drar gärnet. Nu tror jag ju inte att hon orkar lika mycket som förut, men man måste börja nånstans.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards