Super Magic

Alla inlägg den 6 juli 2013

Av Malin Sjöström - 6 juli 2013 14:33


En halvlång promenad har det blivit idag. Vi gick ensamma, så även Java kunde gå lös i stort sett hela tiden. Vi började i skogen där tjejerna fick hoppa upp på lite stenar & få godis, plättlätt säger Java, & Rally, ja, hon försöker att åla sig upp, går sisådär...

Sen gick vi vidare till fotbollsplanen där vi satte oss ner en stund, eller ja, JAG satte mig i gräset, tjejerna sprang omkring. Rally hittade både det ena & det andra som man kunde äta, herregud, hur lyckas hon hitta allt?! Java var superladdad & ville springa, träna, hoppa osv, men det får hon ju inte göra nu.  Tycker så synd om henne, stackarn flåsar hur mycket som helst, men ändå fortsätter benen att röra på sig. Jag har aldrig träffat nån hund som älskar att springa lika mycket som min prinsessa, hon skulle nog kunna springa i all evighet.




På hemvägen mötte vi lite folk & jag testade för första gången att fortsätta gå. Alla andra gånger har jag stannat, satt mig ner & hållit i Rally tills dem vi mött har gått förbi. Men idag fortsatte vi som sagt att gå, jag lockade med godis & Rally var så himla duktig! Vid ett av mötena (med ett barn) ville hon så himla gärna springa till barnet, så hon stannade & stå stilla en lång stund & bara tittade. Till slut så valde hon ändå att komma till mig, men ja, jag var orolig där, trodde faktiskt att hon skulle springa till barnet, jag menar, hon älskar ju barn så det hade inte varit så konstigt.


Några fler bilder från dagens promenad finns på hemsidan.

Nu är räven trött!  Java skulle nog gärna springa ännu mer, men nej, det var dagens träningspass. Om jag har tålamod så ska jag träna huvudena på dem inomhus, men jag måste som sagt ladda upp tålamodet till max först.  

Borde dammsuga & skura lägenheten nu, men jag väntar nog en liten stund, hihi. Får njuta av lugnet nu när brudarna sover, det händer ju inte alltför ofta.  

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards