Super Magic

Alla inlägg den 19 juli 2013

Av Malin Sjöström - 19 juli 2013 16:40

Efter en ordentlig dipp igår så mår jag mycket bättre idag. Jag fick ur mig massor när jag skrev gårdagens inlägg, & det tillsammans med dem tårarna som rann, gjorde att världen blev lite ljusare igen.  Så det är helt klart så att jag måste backa & ta sats ibland, även om stegen bakåt känns fel & är jobbiga. Men nu är jag i luften igen & har massor av hopp & krafter. *Underbart*



Idag har jag & Evelina umgåtts en del, vi tog en promenad & sen satt vi i gräset & bara njöt av tiden, & alla hundarna sprang lösa, lekte, hittade tennisbollar & pinnar, skällde på folk, & bara chillade. Mina tjejer var väldigt nöjda efteråt, jag menar, t.o.m Rally har sovit ett par timmar nu!!  Java var väl inte superglad över att ha sockor på sig, men hon accepterar dem snällt. Måste ju skydda tassarna nu ett tag, dels p.g.a klorna, men framför allt p.g.a den uppbrända trampdynan. Jag tänkte att jag skulle försöka linda den framtassen med tassbandage som hon får ha ikväll när vi ska iväg & kolla på en lydnadstävling, så att hon slipper ha sockorna på sig då. Men det återstår att se om jag lyckas med det eller inte.



Jag tycker att dagarna går JÄTTELÅNGSAMT, jag vill bara att det ska bli onsdag så att jag får lite mer svar. Den dagen kommer jag antingen att fira eller bryta ihop. Tårar lär det bli i vilket fall som helst, så låt oss hoppas att det blir glädjetårar.

Om drygt 2 timmar ska jag & tjejerna lasta in oss i bilen, åka & hämta Hanna & Ellie, & så ska vi åka ut till Hammarö brukshundklubb & kolla på lydnadstävlingen. Det blir bra träning för Rally, & självklart får Java följa med, jag skulle få så dåligt samvete om jag lämnar henne hemma, så hon följer som sagt med. Haha.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards