Super Magic

Alla inlägg den 28 juli 2013

Av Malin Sjöström - 28 juli 2013 19:02

Dagen startade inte så bra, jag har mått betydligt bättre än jag gjorde imorse kan jag ju villigt erkänna. Men efter lite pepp från en speciell person så lyckades jag ta mig ut med tjejerna. Precis när jag skulle gå så kom jag att tänka på Klara, så jag tog en chansning & gick & plingade på deras dörr, & när dem öppnade så frågade jag helt enkelt om dem ville med på en promenad.  Det ville dem, så dem gjorde sig snabbt i ordning & sen kom vi iväg. 1,5 timmar senare så kom vi hem från skogen, tjejerna var rejält trötta då, speciellt Rally, jösses, hon var helt slut. Så jag gav dem lite mat & sen blev det en härlig dusch, för ja, eftersom det fortfarande är helt kvavt i luften så kan man knappt andas utan att bli svett! Så duschen var underbar.  

Efter promenad & dusch så satte jag mig i soffan & kollade på barnfamiljen (eller säger man familjefilmen?) Yoko. Det hände väl inte sådär överdrivet mycket, men visst var den lite söt. I slutet blev det lite för många löjliga saker på samma gång, men det är väl sånt man får räkna med när det gäller såna filmer? Nu har jag iaf sett den!



Vi har tränat lite trick här hemma, & det har gått sådär. Java ger ju gärnet hela tiden, men den lilla räven däremot...Alltså, hon är så himla SVÅR att träna. Hon bjuder nästan inte på nånting själv, så det är svårt att belöna henne för rörelser hon bjuder på - för hon bjuder ju som sagt inte på nåt! Sen så tar det ju minst en minut mellan varje grej, eftersom hon tuggar så förbannat mycket, så under den tiden hinner ju jag bli galen.  Haha, snacka om att det är tålamodsprövande att träna henne, shit, jag lär bli grönhårig snart igen.  

Ska försöka träna dem lite ute imorrn, så får vi se om sprätten kanske kan öka farten lite, en del funkar ju bättre ute än inne. Och jag ska byta belöning, så kanske det inte behöver ta så lång tid mellan varje grej. Köttbullar var sådär om ni frågar Rally, så vi ska testa korv. Funkar inte det så får vi prova oss fram med andra saker, för nån gång ska jag väl hitta "rätt"?

Vad belönar ni era hundar med?!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards