Super Magic

Alla inlägg den 7 juli 2013

Av Malin Sjöström - 7 juli 2013 16:31


Idag åkte vi (& resten av Karlstads befolkning!) ut till Skutberget där jag tänkte att vi skulle gå lite längs vattnet, på klipporna, men det var lättare sagt än gjort! Det var ju för fan folk ÖVERALLT & hundförbund på alla stränder. Men till slut hittade jag en liten plats där vi kunde vara. Så jag kopplade loss hundarna & tog fram kameran, & sen var det bara att fota dem. Rally verkade uppskatta vistelsen där mest, för hon klättrade omkring på klipporna, lugnt, metodiskt & självsäkert. Det märks så väl på lundehundar att dem är gjorda för såna saker, det finns inte någon annan ras som kan röra sig på klipporna lika smidigt som lundehundarna kan.



Efter att varit där så åkte vi hem till farsan en stund, & sen drog vi till Borgmästarholmen där Java fick simma lite. Snacka överlycklig hund! Men hon hann inte simma mycket innan hon blev väldigt andfådd.  Min lilla skrutt, så jobbigt hon måste ha det, men det innebär INTE att hon lugnar ner sig! Hon skulle kunna simma (& även springa) tills lungorna sprängs eller nåt, det finns liksom inget stopp i henne när hon gör nånting som hon älskar. Så jag måste gå in i såna lägen & bryta henne, vilket känns elakt, men jag gör det ju för hennes skull. Tänk om hon bara kunde förstå det.



Jag vill att tiden ska gå fort, kan man inte bara spola fram den några veckor? Jag vill att det ska vara dags för en ny lungröntgen, eller ja, jag vill veta resultatet av den! Vad händer om det inte har blivit bättre? Hur långt kommer jag att kunna gå med henne innan pengarna tar slut? För nej, gratis är det verkligen inte!! Jag vågar inte tänka på hur mycket jag har lagt ut till djursjukhus för Java's del, men det är mycket. Mina sparade pengar är snart slut & jag vågar inte ens tänka på vad som skulle hända om dem tog slut & Java fortfarande inte var frisk. Nej, hemsk tanke, den slår vi bort, fort som fan!

Senare idag blir det nog ett litet träningspass med tjejerna här hemma, & när det är svalare ute så blir det en promenad. Så helt slöa ska vi inte vara resten av dagen, även om vi är det nu.  

Hemsidan är uppdaterad med en hel del bilder.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards