Super Magic

Alla inlägg den 30 juli 2013

Av Malin Sjöström - 30 juli 2013 15:22


En långpromenad ner till stan har det blivit idag. Evelina följde med med sin hund Shandi & sin daghund Vegas. Så vi blev ett litet gäng som gick 1,5 timmar. Jag hade några saker jag skulle fixa i stan, det var därför vi gick ända dit. I längsta laget för Rally, men nån enstaka gång gör det inget om det blir lite längre.

När vi var klara så gick vi till älven där Java & Shandi fick springa/simma/plaska medans vi väntade på att min lillebrorsa skulle komma & hämta oss med bilen. Snacka om lyx att få skjuts hem & slippa krångla på bussen med 4 hundar!




Så till rubriken. Igår tänkte jag åter igen tanken på att klippa ner Java, så jag pratade med lite olika personer om det för att höra deras åsikter. Till slut bestämde jag mig ändå för att göra det, & så blev det. Jag (& Loppis) klippte henne enbart med sax, så det är VÄLDIGT OJÄMT. Jag hade sen tänkt att åka ut till stallet på förmiddagen idag & låna deras klippmaskin & finklippa henne, men så tänkte jag efter en gång till innan! OM jag hade rakat henne så hade hon nästan inte haft nån päls alls kvar, därför valde jag att låta det vara som det var. För som det är nu så har hon ett tunnt lager päls kvar nästan överallt som skyddar huden från sol & sådär, så jag tror detta blir bäst.

Java verkar trivas med sig själv, trots förändringen. Hon var väldigt pigg under promenaden & sprang mycket, men det kan ju även bero på att det småregnade hela tiden. *Underbart väder* Det är dock fortfarande väldigt kvavt, så visst skulle det behöva åska & blixtra en del.

Resten av dagen blir lugn, om jag har motivation så blir det lite träning inomhus med tjejerna senare, annars får det vara. Motionsmässigt har vi rört på oss tillräckligt för idag. Jag var ju så duktig att sätta på Java benviktsmanschetterna, så att hon gick med dem första biten av promenaden. Härom dagen glömde jag dem så hon var en dag utan, ingen större fara, men det får inte hända för många gånger. Snart ska ju vikterna ökas också, & för att kunna göra det så måste jag ju följa schemat.

Det är faktiskt riktigt roligt att fixa med ett träningsschema till Java eftersom man kan göra flera olika saker, benviktsmanschetter, simning, klövjeväska, promenad, benlyft, inlines osv. Och det är helt jävla UNDERBART att hon kan/får röra sig hur mycket hon vill igen, vi har saknat det oerhört mycket båda två, så nu njuter vi i fulla drag!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards