Super Magic

Alla inlägg den 5 juli 2013

Av Malin Sjöström - 5 juli 2013 18:09


Nu har jag pratat med veterinären på Strömsholm & alla prover ser bra ut. Så vi ska ge fodret, kosttillskotten & medicinerna en chans nu. Han skulle ringa upp mig om ett par veckor igen & se hur det går, så fram tills dess är det bara att fortsätta som nu.

Passade även på att fråga om lungorna igen eftersom jag inte kommr ihåg hur han förklarade det. Hon har förstorade/svullna luftvägar, & om det inte drar sig tillbaka så ska hon in för en undersökning där dem går ner med kamera & tar prover direkt från lungorna. Men detta blir ju aktuellt än på ett par veckor iaf, först ska hon ju gå klart på sin avmaskningskur & sen vänta ett par veckor för att göra ny lungröntgen. Och beroende på vad den visar så får vi gå vidare, om det behövs.

För att försöka förstå allt lite bättre så läste jag igenom hennes journal & då upptäckte jag följande rader: "Kan behöva boka in nytt besök för full CT-undersökning. Om det måste bokas om ska det inte kosta mer för djurägaren utan vi står för narkosen så priset blir samma." För hon skulle ju göra CT:n tidigare, men den specialisten blev sjuk & därför blev det framskjuten. Jag fick dock betala för den ändå, men kommer nu att få tillbaka den summan. Det är iaf 1 575:- vi pratar om & för mig är det mycket pengar. Så tack gode gud för att jag upptäckte detta!

Annars har det inte hänt mycket idag, eller nja, jag & mina tjejer har gått en timmes promenad med Evelina, Shandi & Vegas. Det var första gången som Rally träffade dem & det gick jättebra! Shandi ville leka med Rally & i början tyckte räven att det var lite läskigt, sen hängde hon med!  Java fick rejsa en kort stund, hon var så frustrerad i kopplet att jag gav med mig. En sån liten bit kan inte vara farligt, hon älskar ju att springa. I övrigt fick hon snällt gå i koppel samtidigt som Rally fick gå lös nästan hela tiden.

Ett litet träningspass här hemma har vi också hunnit med. Rally vägrar att lära sig "ligg" & snacka om att hon är tålamodsprövande!! Jisses, snacka om att man får träna på att djupandas, haha! "Genom" & "spinn" funkar allt bättre, så nästa trick på listan är "bakåt". Eftersom jag belönar henne med baconost på tub så blir det svårt att belöna henne vid backandet eftersom jag inte direkt kan kasta det till henne. Har nu (via Facebook) fått lite tips, så dem ska jag helt klart testa!  

Under helgen har jag absolut ingenting inbokat, tråkigt, vad ska man hitta på? Jag trivs bäst när jag har nånting att göra varje dag, alltså nånting planerat tillsammans med någon annan. Så är det nån som känner för att umgås så är jag på!  

Nu är det snart dags för djuren att få mat, sista dagen med avmaskningsmedel för Rally & Kissen, för Java ska ju få det ytterligare 4 dagar. Det blir nog bra det här, jag menar, det måste det bli, eller hur?!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards