Super Magic

Alla inlägg den 23 april 2013

Av Malin Sjöström - 23 april 2013 13:49



Nu har brudarna fått röja loss lite & även om det blåste ganska så kraftigt så var det skönt att sitta där på planen i solen & bara njuta av våren. Brudarna sprang runt & härjade en hel del & det är så roligt att se dem så glada. Sånt värmer i hjärtat.  



Så till rubriken. I söndags när vi var på klubben & tränade agility så fick Java börja. Hon skulle hoppa däcket, eller rättare sagt hon hoppade däcket, & det såg ut såhär:



Sprinten till däcket saknades, så vi satte en pinne genom hålet, men som ni ser så höll den inte. Så vi knöt fast ett koppel istället & det funkade jättebra. Det var en himla TUR att Java inte skadade sig, & inte blev hon rädd heller!  Jag tror inte riktigt att hon fattade vad som hände, för då BORDE hon ha blivit osäker, lite grann iaf, men nej, hon ville bara fortsätta träna & flög genom däcket många gånger efter det helt utan problem. Men visst såg det otäckt ut.


Lilla Kissen är idag djursjukhuset där hon har blivit kastrerad. Jag fick precis ett samtal därifrån att allt hade gått bra & att hon var redo att åka hem. Men eftersom Nikke inte slutar förens vid tjugo över tre så får hon stanna kvar där tills dess.
Bira är helt knäckt här hemma över att hon inte har hittat Kissen på hela dagen.  Hon är ju (fortfarande) helt fascinerad av Kissen & vill ha stenkoll på henne här hemma, så hon är som sagt lite fundersam, haha.


Ikväll väntar en träningstävling i agility i Kristinehamn som jag ser fram emot! Jag kan ju lova er att om Java visste vad som väntar så skulle hon också längta dit, för agility är ju det bästa hon vet!!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards