Super Magic

Alla inlägg den 4 april 2013

Av Malin Sjöström - 4 april 2013 17:35


Innan klockan var ett så hade jag & brudarna gått en timmes promenad & det var jätteskönt! Först gick vi i skogen & jävlar vad isigt det var där! Men vi tog oss levande därifrån, sen fick Bira gå i koppel på cykelvägen & så gick vi bort till den stora fotbollsplanen där jag släppte henne lös igen så att de kunde rejsa. Jag tyckte att fotbollsplanen såg trevlig ut eftersom nästan all snö var borta, men det visade sig vara ett träsk istället...Visst är det härligt att våren är på väg, men slasket & all jävla is kan jag gärna hoppa över.



Strax efter klockan fyra så mötte jag Elin då vi skulle springa tillsammans. Jag har nog sämst kondis av ALLA, plus att bortdomningarna har kommit tillbaka, så vi sprang inte så mycket. Jag fick rätt så dåligt samvete då Elin inte ens verkade andfådd samtidigt som jag höll på att falla ihop.  Så jag får helt enkelt fundera på hur jag ska gå vidare, om det finns nåt sätt för mig att kunna ha ett normalt aktivt liv, eller om jag tvingas ta det lugnt framöver.

Fick även brev från Landstinget idag, verksamhetschefen på sjukhuset hade skrivit sitt yttrande om mina klagomål som jag har anmält till patientnämnden. Han skrev dock bara att jag hade en svårdiagnostiserad sjukdom & att det inte var konstigt att jag kände frustration & besvikelse på vården...  What?! Fattade han ingenting?! Det är inte utredningarna & bristen på diagnos jag har anmält, utan jag har anmält hur de BEHANDLADE mig!! Jag skrev om alla de gånger då jag har blivit utskälld på akuten när jag har kommit dit & sökt hjälp för magen. För att inte snacka om den gången när jag låg inne & inte mindre är TRE LÄKARE klart & tydligt talade om för mig att jag inte var välkommen på någon annan avdelning än psykakuten i framtiden. Ska det få gå till så? Ska läkare verkligen få säga så? Och varför har inte verksamhetschefen ens nämnt det i sitt yttrande? Så ja, rond 2 är nu igång!

För att avsluta inlägget med något roligt så kan jag tipsa om en tävling där man kan vinna en hundleksak! Jag deltar ju i de flesta tävlingar då jag är en tävlingsmänniska, haha, men just den här skulle inte sitta helt fel! Tryck på bilden för att komma till tävlingen:


Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards