Super Magic

Alla inlägg den 2 april 2013

Av Malin Sjöström - 2 april 2013 17:23

Igår påbörjade jag ju fjärr-träning med låsta bakben & med en ganska hög target under baktassarna så går det super! MEN ju lägre den blir, desto svårare blir det för damen. Målet är ju såklart att kunna gå ner till att bara ha locket, för att sen kunna plocka bort det helt. Men där är vi inte än, utan vi tar det i små steg & såhär såg det ut nu senast:



En gång råkar jag klicka när hon trampar om, men även den bästa kan ju göra fel.  Haha. Det gäller bara att se till att det inte händer för ofta, för hur ska hon då kunna förstå att det är fel? Vi kommer att träna det här några gånger/dag så både jag & Java kommer att få träna ordentligt. Ska nu börja köra fler skiften innan belöningen kommer, men vi skyndar långsamt.

Annars har det inte hänt mycket i Java's liv. Vi har varit ute & åkt bil en del då jag hade några saker jag var tvungen att fixa. Java dör inte av att ha en dag utan långpromenad, & Bira, ja, hon får ju gå med sin husse sen. Imorrn har jag tänkt att ge mig ut på en ordentlig promenad, hoppas bara att jag får med mig någon då det är så mycket roligare att gå tillsammans med nån jämfört med att gå själv.

Nu är det snart dags för hockey igen, förmodligen den sista hemmamatchen för min del denna säsong. Jag tror nämligen inte att Färjestad kan slå Luleå, inte i 4 matcher! De kanske slår dem idag så att det blir ännu en match på lördag, men då kan ju inte jag åka dit ändå eftersom jag är på freestyletävling då. Så jag ser denna matchen som en avslutning, hur det blir nästa säsong vet jag inte än, det beror på lite olika saker.  

Ska träna lydnad snart igen också, måste ju hålla igång formen! Vittringen behöver tränas ute, inkallning under marsch behöver finslipas, metallen behöver få högre värde & så kan man ju alltid pilla i fria följet! Stegförflyttningarna blir allt bättre, men helt perfekta är dem inte - än.

Det suger i tävlingsnerverna kan jag lova! Fasen att hon var tvungen att gå på medicin & därmed klassas som dopad, annars hade vi varit i full gång med tävlingar redan nu! Men vi tar igen det, var så säkra!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards