Super Magic

Alla inlägg den 12 april 2013

Av Malin Sjöström - 12 april 2013 17:09

Ja, vad ska man säga om gårdagens agilitytävling? Java hade helt klart egna banor som var mycket bättre, tyckte hon iaf. Men med tanke på att vi inte har kört nån agility sen i Oktober så får man vara lite ringrostig.  Hon tvekade lite även på tunnlarna (iaf i första klassen) & det trodde jag inte att hon skulle göra, men, men, det var bara att köra vidare, haha. Men sammarfattar man hela tävlingen så är jag ändå nöjd med henne, visst har vi saker att träna på innan den officiella säsongen drar igång (vilket blir 11 Maj), men helt omöjligt ska det nog inte vara.



Idag har vi varit på djursjukhuset & Java har blivit ögonlyst! Ögonspecialisten sa att hennes ögon var PERFEKTA!!  Så inga ögonsjukdomar eller dålig syn, känns skönt att veta. Inte för att jag trodde att det skulle vara något fel, men nu vet jag säkert & då känns det bättre.

Nu väntar jag på att Elin ska känna sig redo för en promenad. Lilla damen har ju bara fått vara inomhus eftersom hon varit så ljuskänslig, så hon blir nog glad när hon får ut & röra på sig lite.  

Jo, just det, jag vägde henne idag också, & numera väger hon 16 kg!!  Wiiie, nu kan ingen komma & säga att hon är tjock! Bantningsfodret är ju snart slut & sen ska hon gå över till ett vanligt foder, skulle hon då gå upp i vikt igen så byter jag bara tillbaka till bantningsfodret igen. Men jag hoppas att hon ska kunna gå på det vanliga, för det är bättre mot pälsen, den är ju numera inte lika glansig som den har varit, men just nu fäller hon ju också så nu ser den nästan skabbig ut!  Det blir nog bra i slutändan.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards