Super Magic

Alla inlägg den 24 april 2013

Av Malin Sjöström - 24 april 2013 19:26

Idag har det varit en väldigt jobbig dag, det hela började redan igår eftermiddag med att bilen pajjade. Jag kände en oerhörd osäkerhet inför hur jag skulle ta mig till tävlingen på fredag, för att inte snacka om lydnadskursen i Torsby under helgen. Så på terapin idag så bröt jag ihop fullständigt, men jag var ju på rätt ställe då & tillsammans med min terapeut så kunde jag lugna ner mig. Sen ringde dem ju från verkstaden & berättade att bilen var fixad & att vi kunde hämta den när vi ville, så då släppte verkligen pressen & osäkerheten jag känt. *Skönt* Nu känner jag mig mest trött, det tar mycket på krafterna att vara spänd, orolig & må allmänt dåligt.

Men nu riktar vi fokus till nånting mycket roligare! Träningstävlingen igår gick bra, jag är nöjd med damen. I första loppet var vi felfria & slutade 2:a, & i andra loppet diskade vi oss flera gånger.  MEN hon klarade av slalom jättebra i båda loppen & det är ju det vi har haft mest problem med. Så visst ser det lovande ut inför tävlingssäsongen som snart drar igång! Såhär såg det ut igår:



För en liten stund sen så kom vi in efter en långpromenad tillsammans med Elin, vi mötte oväntat många längs vägen. Det brukar ju inte  vara så många ute & gå när det regnar, men idag var vi som sagt långt ifrån ensamma. Men men, både vi & hundarna har fått röra lite på oss så vi är nöjda.

Imorrn vet jag inte vad jag ska hitta på med brudarna, skulle vilja åka inlines, men det kommer förmodligen inte att gå. Dels så har jag ingen bil så att jag kan åka iväg nånstans, för här går det inte att åka eftersom de inte har sopat. Så det blir förmodligen en långpromenad eller kanske lite träning?  

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards