Super Magic

Alla inlägg den 22 april 2013

Av Malin Sjöström - 22 april 2013 14:50


...Finns i galleriet på hemsidan. Bilden ovan är tagen av Cassi Karlsson.
Nathalie såg till att alla blev filmade & så satte hon ihop en liten film, & den finns här!



Idag är Bira här igen & jag tänkte åka inlines med dem, men SJÄLVKLART så började det regna när jag skulle göra mig iordning.  Riktigt surt, men jag är inte ett dugg förvånad. Så istället tog jag en promenad med dem, eftersom det regnade lite så blev inte promenaden jättelång, men de fick iaf springa av sig.



Java kommer eventuellt att få ännu en promenad idag, det beror på om Elin har tid eller inte. Annars så överlever hon ändå, vi tränade ju faktiskt agility igår, plus att hon fick simma. Och imorrn väntar en träningstävling i agility i Kristinehamn, så det är inte så himla synd om henne.  Och på onsdag tänkte jag göra ett nytt försök med att åka inlines, tror ni att jag kommer att lyckas då?


När det kommer till valet mellan Dm i lydnad & 4-starter-på-en-dag-agility så lutar det helt klart åt agilityn. Det bästa vore ju om jag fick med mig nån, dels för att bensinen ska bli billagre, men framför allt för att slippa åka ensam ända till Linköping. Har frågat Anna & hon skulle kolla upp om hon kan tävla då, så jag håller tummarna för det!


Jag har även bestämt mig för att satsa på agilityn i år. Lydnaden får vänta, likaså freestylen. Eller ja, på fredag ska jag ju tävla lydnad & under helgen är det lydnadskurs, men efter det blir det ett uppehåll. Och i freestylen kommer jag att tävla i Skarpnäck 1 Juni & får vi sista uppflyttningspoängen & titeln FD2 så blir det ett uppehåll efter den, annars kommer jag att åka & tävla i Köping 15 Juni.
Hade jag haft obegränsat med pengar så hade jag fortsatt att tävla alla tre grenarna utan tvekan, men eftersom jag inte har pengar överallt så tvingas jag välja & som sagt så har jag valt agilityn. Både freestyle & lydnad kan man ju tävla typ året runt, så jag kommer att hinna med såna tävlingar till hösten & vintern, men på det halvåret så finns det inte många agilitytävlingar, därför väljer jag att satsa fullt ut på det nu. Frågar ni Java så tycker hon att det är ett UTMÄRKT val då agility är det hon älskar allra mest, det slår t.o.m vallningen, så då kan ni tänka er hur poppis det är!!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards