Super Magic

Alla inlägg den 7 april 2013

Av Malin Sjöström - 7 april 2013 19:53

Den här dagens tävling kan vi kasta i älven eller nåt. Jag är så grymt besviken på Java så jag vet inte hur jag ska förklara det. På uppvärmningen kändes hon laddad, men samtidigt någorlunda samlad. Men det höll bara i sig i början av programmet, sen var det som om någon slog nåt hårt i huvudet på henne & hon lyssnade knappt på vad jag sa, & så skällde hon massor! Jag hade stor lust att bara gå därifrån, så värdelöst kändes det, men jag valde ändå att genomföra hela programmet. Tårarna var inte långt borta & jag kan ju säga att hon inte fick någon kattmat efteråt, för sån lyx får man bara när man sköter sig...

Folk från tävlingen säger att det inte alls såg så hemskt ut som jag känner det, men jag vet inte om det verkligen är så eller om de bara säger det för att vara snälla. I vilket fall som helst så måste jag få vara bitter & besviken nu, för nej, det går inte alltid bra, & det är en sak som jag måste lära mig att både acceptera & hantera. Jag vet sen tidigare att det går över efter några dagar, så låt mig sura & gråta över det här, det vänder snart & blir bättre, även om det inte känns så nu.

Jag vet inte om det kommer någon film från dagen, det beror helt på hur hemskt det faktiskt såg ut. Jag kommer inte att titta på filmen förrens jag har hunnit smälta den här känslan & "gått vidare". För skulle jag se den nu & det ser jättehemskt ut så vette fan om jag skulle klara det.
Det kommer däremot att komma en hel del bilder från tävlingen, inte bara på mig & Java, utan även på andra ekipage. Jag orkar dock inte med dem nu, men nån dag i nästa vecka ska jag försöka få ut dem på hemsidan.

Avslutar inlägget med 2 bilder på den svartvita, för trots dålig prestation idag så kom vi 3:a & fick rosett & en liten hundgodispåse. Jag tycker verkligen inte att vi var värda det, men, men.



Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards