Super Magic

Alla inlägg den 10 april 2013

Av Malin Sjöström - 10 april 2013 18:57

Fler bilder finns på hemsidan.


Mitt möte idag gick STRÅLANDE!!!  Jag fick klartecken av min terapeut att hela DBT-teamet är villiga att låta mig genomgå den här behandlingen & jag blev skitglad över att få det beskedet! Jag har varit jättenervös över detta, för jag TROR verkligen att den här behandlingen kan vara RÄTT för MIG. Så nu är provtiden ute & vi kan börja på riktigt, spännande!


Det var tänkt att jag & Elin skulle träffas på eftermiddagen & träna tillsammans, men Elin kände inte alls för det, så vi bestämde oss för att åka ut till sandgroparna istället & motionera lite!  Det var skönt att gå där, helt underbart att bara kunna ha hundarna lösa utan att man skulle möta nån. Vi gick omkring där i en timme & hundarna sprang lite upp & ner för backarna. Självklart tog vi tvåbeningar också oss en tur upp & ner, men det är ju så grymt jobbigt!  Haha, snacka om att vara otränad! Men alla hade iaf roligt & det är ju det viktigaste.


På vägen hem stannade vi till vid Maxi & där köpte jag bland annat revbenspjäll. *Mums* Det var ju inte jättelängesen jag åt det senast, men jag tyckte mig förtjäna det efter dagens alla positiva händelser. Man måste ju fira på nåt sätt.  


Imorrn blir det en inofficiell agilitytävling på kvällen, ska bli kul att se hur Java reagerar på det, vi har ju inte tränat så mycket agility nu under vintern. Men vi är med på den tävlingen för skojs skull, eller ja, jag FÖRSÖKER att tänka så, haha, men det är inte så lätt med tävlingsmänniskan inuti mig!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards