Super Magic

Alla inlägg den 29 april 2013

Av Malin Sjöström - 29 april 2013 13:07


Wiiehoo  Årets inlinespremiär är nu avklarad & jag lever!! Java var taggad till tusen & Bira, ja, hon hängde bara med, haha. Java är ju vinnarskalle & ska till varje pris ligga FÖRST! Jag trodde att Bira då skulle "utmana" Java & på så sätt göra det livsfarligt för oss alla. Men Bira sprang snett bakom Java, & ibland bredvid mig, vilket gjorde att det var jättelätt att åka med båda två.  Bira kan ju dra en del i kopplet när man går, så jag startade med halsband & grimma, men när hon inte visade några tendenser till att dra så bytte jag till selen, & hon drog inte ett dugg. Kanske kommer det att ändras när hon förstår att hon faktiskt FÅR dra i den situationen, men det är sånt som märks längre fram.
Vi körde inte jättelångt eller jättelänge eftersom damerna inte har så bra kondis än. Tungorna hängde ut på sidorna hos båda två större delen av tiden, men jag tror att Bira hade det jobbigare än Java, trots att Java fick släpa på matte hela tiden.  Men, men, vi kör snart igen, för jävlar vad skoj det är!!
En liten film från turen, inte lätt att åka med 2 hundar & samtidigt filma, så varning för åksjuka.  



Nu regnar det ute & jag kan med gott samvete sitta här inne. När vi var ute med inlinesen så började det regna lite smått, men asfalten hann aldrig bli blöt innan vi var tillbaka vid bilen. Så nu kan det regna om det vill, för brudarna ligger utslagna efter passet & lite god mat (som jag brukar ge Java efter att hon har ansträngt sig mycket). Bira orkar inte ens hålla koll på Kissen, & det mina vänner, tyder på att hon är riktigt trött!

Filmen från gårdagens lydnadsträning för Siv Svendsen kommer här:



Imorrn blir det förmodligen en långpromenad med Elin, & resten av veckan vet jag inte vad som händer. Vi har ingenting planerat så nåt måste jag ju hitta på för att fylla dagarna. Ibland kan det vara skönt med en ledig tid, men jag har en tendens att må sämre när jag får för mycket tid att tänka & känna, så jag försöker att hålla igång så gott jag kan. Har nog tänkt att träna agility åtminstone en dag, gärna fler.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards