Super Magic

Alla inlägg den 3 april 2013

Av Malin Sjöström - 3 april 2013 17:51


I förmiddags så gick jag till fotbollsplanen & släppte brudarna så att de fick springa av sig ordentligt. Efter det så var jag tvungen att åka iväg till stan på det vanliga onsdagsmötet. Inte så roligt tycker brudarna, men ibland är det bara att gilla läget.

När jag kom hem därifrån så satt jag lite här vid datorn innan det var dags att möta Elin för träning.
Jag startade med lydnad, skickade till rutan & gick sen "promenaden" där & Elin fick säga "kalla in" flera gånger utan att jag ropade in henne. För lilla damen vet numera hur det ska gå till, så hon tjuvar DIREKT nån säger "kalla in", därför måste jag träna MASSOR på det, för tjuvstarter är INTE okej!! Sen när hon väl låg kvar så fick hon massa beröm & belöning, precis som det ska vara.
Sen gick vi över till vittringen & den här gången höll jag inte i min pinne sådär jättelänge (hade det nog på mig typ en kvart). Vi gjorde det tävlingsmässigt så att jag inte hade en aning om vilken av pinnarna som var rätt. Java briljerade här, vi körde 2 skick & hon tog 100% rätt!!  Första gången nosade hon igenom alla innan hon bestämde sig för vilken hon skulle ta - men hon lyfte ingen annan! Andra gången sprang hon bara direkt fram, nosade på en pinne, tog den & kom snabbt tillbaka. *Duktig* Så mitt skräckmoment ser lovande ut!
Vi körde även en metallapportering & den gick som vanligt. Hon utför momentet, men man ser klart & tydligt att hon hatar metallen.

Efter det körde vi freestyle! Massa olika kombinationer & lite finslip på många rörelser. Hon tyckte att det var asroligt & jag kan väl inte göra annat än att hålla med henne, för JA, det är roligt med freestyle!!

När vi ändå är inne på detta med freestyle så kan jag ju berätta att vi ska tävla freestyle nu till helgen!!  Jag trodde att vi inte skulle kunna p.g.a medicinbehandling & karenstid, så därför strök jag oss, MEN igår kväll så räknade jag efter igen & insåg då att jag hade tänkt helt fel. För första penicillinkuren hon gick på var 10 dagar, & då tog jag för givet att nästa behandling också skulle vara 10 dagar & sen 1 veckas karens på det. Men det stämde som sagt inte, för den andra behandlingen varade bara 7 dagar & därmed har karenstiden precis hunnit gått ut innan helgens tävling! Så det blir inget tittande på lydnadstävling i Forshaga på söndag, utan jag & Java kommer att rocka loss på hotellet där freestyletävlingen kommer att vara!

Så nu är jag nervös & taggad till tusen! För en gångs skull hade jag TUR när jag såg startlistorna, för på lördagen startar jag FÖRST!!  Jag som alltid brukar få vara sist! På söndag däremot får jag ha det som jag brukar, för då är jag sist. Men jag glädjer mig åt att få vara först en av dagarna, det kunde ju ha varit värre.  

Nu ska jag fixa bilderna som togs i samband med freestyleträningen härom dagen, så håll utkik på hemsidan om en stund!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards