Super Magic

Alla inlägg den 19 april 2013

Av Malin Sjöström - 19 april 2013 17:57


Den här dagen startade TIDIGT med ett besök på Helmia där den lilla bilen blev fixad, så nu har jag förhoppningsvis en hastighetsmätare som fungerar HELA TIDEN!!  Under den timmen som bilen fixades så gick jag, min lillebrorsa & Java runt & kollade på bilar. Vi åkte även rulltrappa & Java tyckte inte att det var sådär jättehäftigt, haha, hon ville inte stå still utan skulle springa både upp- & nerför som man gör i vanliga trappor. Hon var inte ett dugg rädd, tvekade inte en sekund, men som sagt, särskilt roligt var det inte.

Det är ju inte världens mysigaste väder, men har man hund så kommer man ut ändå! Jag & Elin trotsade regnet & gick en långpromenad på strax över en timme. Vi mötte inte många längs vägen kan jag ju säga, förstår inte alls varför.  Java fick ha regntäcke på sig & då protesterade hon genom att rulla sig massvis med gånger, men det fick gå, jag ville inte ha henne genomblöt. När vi kom hem så var det direkt in i duschen som gällde för damen, kan inte fatta att hon ALLTID lyckas skita ner sig så mycket! Hon är helt makalös på det.

Vi hoppas att det är mycket bättre väder imorrn när vi ska tävla lydnad i Säffle! Enligt rapporter så ska det bli fint väder, men jag tror ju inte att planerna hinner torka nånting så vi får se om det passar damen att sätta sig ner. Och jag ska INTE säga fel ord imorrn, det är väldigt viktigt!!
Lina ska följa med som sällskap, så det ska bli himla skoj! Vi umgås ju inte så mycket längre (fråga mig inte varför), så det är alltid roligt att träffa henne.

Restrerande tid av den här dagen kommer att spenderas här i soffan, inne i värmen. Ska dock köra ett litet vittringspass, fjärr & stegförflyttningar, men det tar ju inte så lång tid.  

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards