Super Magic

Alla inlägg den 22 juni 2013

Av Malin Sjöström - 22 juni 2013 15:50

För andra dagen i rad har jag varit på Karlstad brukshundklubb & kollat på freestyletävlingarna. Igår tyckte jag det mest var skönt att inte tävla, för jag kunde vara helt avslappnad hela dagen, utan att behöva tänka på så mycket. Idag var det lite värre. Jag blev JÄTTESUGEN på att starta själv, men för tillfället har jag ju ingen hund jag kan tävla med.  Jag önskar att Java fick vara frisk, inte bara p.g.a tävlingarna, utan även för hennes egen skull. Fast mitt hjärta talar sitt tydliga språk - sjuk eller frisk, i mina ögon kommer hon alltid att vara nummer 1!!  



Ni som läste bloggen igår vet ju att Rally var med hela dagen igår & miljötränade sig lite, & tanken var att hon skulle få vara med hela dagen även idag, men det blev inte riktigt så. I början av dagen regnade det & blåste halv storm & stackars Rally frös jättemycket & kunde därför inte vara varken tyst eller stilla. Så jag hörde av mig till Foxie's matte & frågade om dem ville ha henne, vilket dem ville! Så jag åkte iväg med henne & hon kommer nu att vara borta 2 nätter, sen kommer hon hem & vi får då lite ensamtid tillsammans.

Imorrn åker nämligen Java hem till familjen Karlstam där hon ska stanna tills på fredag!! Jag kommer att sakna henne grymt mycket, men jag vet att hon har det bra & trivs där. Och skulle det hända nåt så är det ju bara att höra av sig & åka dit om det krisar.
Så efter att Java har åkt imorrn på förmiddagen så kommer jag att vara HELT HUNDLÖS 1,5 dygn & det händer inte så ofta! Men det ska bli skönt att slippa tänka på tjejerna, & bara kunna göra vad jag vill. Fast jag blir väl i vanlig ordning rastlös när jag väl får egentid, haha, så brukar det ju bli.

Nej, dags att åka & handla, sen blir det inte många mer knop idag kan jag lova, & som tur är så är även Java trött & vill vila!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards