Super Magic

Alla inlägg den 17 juni 2013

Av Malin Sjöström - 17 juni 2013 16:39


Efter mitt möte i stan så träffades jag & Elin & tog en promenad i solen. Numera när vi träffas så blir Rally glad & visar att hon känner Elin & hennes hundar, & det är roligt att se. I början så tyckte hon att dem var lite läskiga, speciellt David eftersom han skäller en del, men nu älskar hon honom! Hon fjäskar väldigt mycket för Elin's grabbar, men dem är så snälla så det gör ingenting.

Som ni ser på gruppfotot så börjar Rally kunna "sitt" utomhus! Vi kör även mycket "stanna", men mest inomhus & det har hon svårt för även där. Men hon lär sig nog snart. Igår påbörjade vi även "ligg", något Rally tycker är jättesvårt. När hon kan dessa basic-sakerna så blir det freestyle-moves!  Men det tar nog minst nån vecka till innan, vill vara säker på att hon förstår dem andra sakerna först.

I slutet av promenaden så blev jag jättevarm, så jag bestämde att jag & mina tjejer skulle åka ner till Sundsta-tjärn & bada! Så det blev årets premiärdopp för mig, & Rally's allra första simtur!! Tyvärr så hittade jag inte hennes flytväst (som hon får ärva efter min kung), så jag fick hålla en hand under magen så att hon inte skulle sjunka. Kan ju säga att hennes simteknik inte var den bästa.  Men det är inte alltid lätt när man är liten & testar nånting nytt. När jag har hittat flytvästen så blir det mer simträning, fast bara jättekorta sträckor, det räcker gott & väl med ett par meter.
Min snälla lillebrorsa följde med till sjön & tog kort, ville ju så gärna ha Rally's första bad på kort! Tog även en del på min stora prinsessa, eller ska jag säga sjöodjur?







På vägen hem åkte vi förbi McDonalds där jag köpte mat, & sen åkte vi hem & då fick även hundarna mat. Nu ligger dem här i soffan resp. fåtöljen & är helt slut båda två. Skönt, då behöver inte jag tänka på dem på en stund.  

Senare idag har jag tänkt att fortsätta med "stanna-varsegod" samt "ligg". Java får göra lite vanliga saker, om jag inte hittar på nånting helt nytt för henne, det var längesen nu. Det svåra är bara att komma på vad & sen hur jag ska få henne att förstå. Får checka in youtube tror jag, haha.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards