Super Magic

Alla inlägg den 20 juni 2013

Av Malin Sjöström - 20 juni 2013 20:06

Dagen startade med att jag åkte iväg till stallet där jag fick köra Stjärnan till betet, han är inte alltid så snäll att köra, så därför ringde dem till mig & frågade om jag kunde tänka mig att ställa upp, & självklart gör jag gärna det!! Han var snäll att både lasta & köra idag, så snäll har han nog aldrig varit förut, eller jo, senaste gången, så det kanske vänder nu? Hur som helst så är han (& de andra ridskolehästarna) på välförtjänt semester! I slutet av Juli är det dags för dem att åka hem igen, så vi får väl se om jag ska köra honom då också.

Mina tjejer fick stanna hemma under den tiden eftersom jag inte körde Champis med min bil (har ju inget drag). När jag kom hem så kom BÅDA ut ur buren, så frågan är ju om dem har legat där tillsammans, för dem såg rätt så trötta ut. I vilket fall som helst så är jag glad över att Java låter Rally komma allt närmare. Så frågan är om hon mår bättre, eller bara har insett att Rally inte tänker skada henne...?

Mitt på dagen så rastade jag Elin's grabbar & att vara ute & gå med 4 hundar samtidigt var en utmaning, hur fan klarade jag av det på hunddagiset?! Iofs så är det skillnad beroende på vilka hundar man har, har man en Rally så blir det genast svårare.  Java kunde jag släppa lös, David & Leo gick & drog som satan, & så hade vi den lilla snorvalpen som inte alls ville gå! Så ja, det måste ha sett ganska roligt ut, & det var rätt så komiskt, men jävlar vad svettig jag blev på den lilla turen, jisses.

Efter promenaden & utfodring så var det dags för mig att åka ner till stan på mitt möte, så då fick tjejerna vara ensamma hemma igen. Och det verkar ha gått bra, ingenting är söndertuggat & dem var lugna när jag kom hem. Förhoppningsvis fortsätter det att gå åt det här hållet, men det gäller ju att underhålla det. Nästa gång ska jag sätta på filmkameran igen för att checka av dem.

När mitt möte var slut så åkte jag hem, hämtade andan, & sen var det dags för dagens långpromenad. Jag, Elin, Jasmine & våra 8 (!!) hundar gick en lång skogspromenad. Lilla Rally tyckte först att Jasmine's 4 hundar var lite läskiga, för hon har ju aldrig träffat dem förut. Men vi bara fortsatte att gå & lilla räven blev mer & mer självsäker. Till slut så gick hon långt fram med dem andra & man kunde tro att hon har känt allihop hela livet.



Nu är både Java & Rally helt slut, & själv är jag inte så jävla kaxig heller. Imorrn är det freestyletävling på Karlstad brukshundklubb så då ska vi dit & kolla. Hade Java varit frisk så hade vi med största säkerhet tävlat själva, men nu går ju inte det. Så jag får se det som bra miljöträning för Rally, & Java klagar nog inte över att få vara ute hela dagen!
På kvällen, efter tävlingen, så ska Hanna med sina 3 hundar följa med hem & sova över här, vilket kan bli spännande. Java kommer då att få sova i min brors rum eftersom hon inte är så glad på andra hundar inomhus. Men det blir nog bra, hon har sovit där inne förut, så det borde inte bli några problem.

Nej, det lär bli en tidig kväll, jag har hållit igång idag så jag behöver sova mycket. Iofs så sov jag typ en halvtimme mellan stallet & promenaden, men jag behöver mer än så.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards