Super Magic

Alla inlägg den 19 juni 2013

Av Malin Sjöström - 19 juni 2013 15:07


Sådär ser Java ut för det mesta nu för tiden, visar tänderna & morrar högt åt lilla Rally som bara fjäskar för henne. Men så länge Java håller sig till att hota Rally så låter jag dem hållas, Rally måste ju faktiskt lära sig att hålla mer avstånd till Java när hon inte vill att nån ska vara nära henne. Jag önskar ju att dem kunde leka med varann, & det gör Rally också.

Igår & idag har Bira varit här, & ja, det är väldigt ovant att hantera 3 hundar själv, men det kommer väl snart att kännas bättre. På hunddagiset kunde jag ju vara ute med 5 stycken samtidigt, så jag ska nog fixa 3 stycken igen, ge mig bara lite tid.  Inomhus har det gått jättebra, Bira kan slappna av & inte bara gå runt, trots att hon inte har varit här på några veckor. Ute går det väl också bra, men det är som sagt fullt upp med 3 hundar.

Innan Bira åkte hem idag så lekte hon & Rally lite med varann!! Rally var överlycklig för att nån ville leka med henne, även om Bira inte riktigt visste HUR hon skulle leka med den lilla räven. Så himla roligt att se dem, & Bira som är så brutal i vanliga fall är jätteförsiktig med räven.



Nu har Bira åkt hem igen & kommer tillbaka på måndag igen. Fram tills dess så har vi massor av saker att göra.

Imorrn bitti ska jag köra Champis till sommarbetet, han är ju lite speciell att köra om man säger så, därför har dem kallat in mig.  Jag har ju kört honom många gånger, så jag vet hur han funkar, men visst blir det ett äventyr.
Senare på dagen har jag terapi i stan, så då blir jag borta ett par timmar, så ja, hundarna kommer att få en del ensamhetsträning imorrn. Visst, nu kommer säkert min lillebrorsa att vara hemma, men dem får träna sig på att vara utan mig.

På fredag & lördag är det freestyletävlingar här i Karlstad som jag tänkte åka & titta på. Måste ju se hur det går för alla träningskompisar, plus att det är bra miljöträning för Rally. Hur jag ska göra med Java har jag inte bestämt än, förmodligen får hon följa med hon också, även om hon kanske inte tycker att det är jättehäftigt.

Söndagen blir en vilodag, så att vi orkar med nästa vecka!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards