Super Magic

Alla inlägg den 7 juni 2013

Av Malin Sjöström - 7 juni 2013 19:03

Igår kväll när vi skulle lägga oss så mådde hon verkligen inte bra. Hon sprang fram & tillbaka på en liten yta i nästan en halvtimme. Det gör så ont i mig att se henne sån, men det måste vara tusen gånger värre för henne! :'( Till slut kunde hon dock lägga sig & sen tror jag att hon sov hela natten, för jag hörde henne inte (vilket jag brukar göra om hon är uppe).

Även idag har hon varit orolig, & fruktansvärt dålig i magen. Avföringen är mer flytande än fast, så jag måste diskutera med Strömsholm om vilka mediciner hon egentligen ska gå på. Jag har pratat med en sköterska & 2 veterinären idag, alla från Karlstads Smådjursklinik, & det har varit prat på att åka in med henne idag igen. Men jag tror inte att dem kan hjälpa henne just nu, för genom att åka in så stressar hon upp sig ännu mer, eftersom hon hatar djursjukhus. Men byte av medicin kan man ju göra över telefon.

Nu under eftermiddagen så har hon lugnat sig en del, hon har kunnat lekat ner utan att skaka & nu är det några timmar sen hon gick omkring sist. Förhoppningsvis får det fortsätta såhär nu, men jag tar verkligen inte ut nåt i förskott. Skulle hon bli akut sämre så tvekar jag inte att hjälpa henne på det sättet hon behöver - även om det skulle bli mitt i natten!
Måste dock hålla koll på hennes temp, för som det är nu så ligger hon på gränsen mellan vanlig temp & feber. Kan bero på både stressen & värmen, & hon är ju "pigg" i övrigt, så det borde inte vara någon fara. Men som sagt, den ska övervakas!



För första gången på flera dagar så har vi tagit en liten promenad!! Det märks tydligt på Java att det har varit en tuff tid, för hon har ingen kondis alls kvar. Hon fick gå lös en del, men också i koppel & HON DROG INGENTING I KOPPLET!!  Så det är verkligen ett bevis på att hon inte är "som hon ska vara", för hon drar ju jämt i kopplet annars. Rally fick gå i flexikoppel & springa lös en liten stund. Hon följer efter Java hela tiden, vilket är en jävla tur för när det kommer nån (gående eller cyklist) så räcker det nästan med att ropa in Java så hänger Rally på.  Men att få Rally att fatta att hon ska komma när jag ropar kan ju bli ett projekt, än så länge så tar jag som sagt hjälp av Java, men jag försöker emellanåt att ropa in enbart Rally, vilket går sådär. Jag ska börja ha godis med mig jämt så att hon VILL komma till mig.



Trots att vi bara var ute en halvtimme (?) så är båda helt slut. Själv känner jag mig inte jättetrött, men visst är även jag sliten efter den senaste tiden. Med andra ord så ska vi inte göra många mer knop idag, utan vi försöker återhämta oss lite & ser hur morgondagen blir.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards