Super Magic

Alla inlägg den 16 juni 2013

Av Malin Sjöström - 16 juni 2013 18:58

Igår glömde jag helt bort att blogga, kom på det när jag skulle gå & lägga mig, & då var jag på tok för trött för att orka skriva något. Men men, så kan det bli.

Igår tog jag & Elin en långpromenad med hundarna & alla uppskattade det. Java hade bara vatten i huvudet & skulle promt bada överallt, så hon tappade hörseln emellanåt. När vi sen kom hem så tog det över en timme för henne att återhämta sig, så ja, den promenaden var nog lite för lång. Men det visste jag ju inte innan att den skulle bli, men nu vet jag.

Så idag blev det en kortare promenad i skogen, & ja, hon tyckte att det också var skoj! Allra helst vill hon ju springa & leka med Leo, men han får ju inte vara lös än, men snart så! Han är en av de få hundar som Java inte är superarg på...



Nu har även Rally kommit hem, till Java's stora besvikelse. Det känns hemskt att "utsätta" Java för Rally när hon så tydligt talar om att hon inte vill ha henne här. Men jag vill ju kunna ha båda mina hundar hemma. Det är inte så att Java biter, men hon visar tänderna & morrar väldigt, väldigt mycket. Så jag lägger mig i ibland & styr upp det hela, men det blir ändå en viss stämning i flocken. Nu ligger dem dock & sover här i mitt rum båda två, så förhoppningsvis taggar Java ner lite snart.

Rally har haft det superskoj hos Foxie (med familj)! Foxie tinade upp & har både sovit & lekt med snorvalpen, så jag kan bara tänka mig hur lycklig Rally måste ha varit - äntligen en hund som vill ha henne nära! Jag hoppas att hon & Java ska bli lika bra vänner, bara Java blir frisk...

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards