Super Magic

Alla inlägg den 12 juni 2013

Av Malin Sjöström - 12 juni 2013 19:35


Efter mitt möte i stan så åkte jag & hundarna bort till sjön där Java fick simma lite. Sen åkte vi vidare hem till Therese för att träffa henne & Foxie (& Jonas & Chrille såklart). Foxie & Rally kom bra överens, även om Foxie inte var på sitt bästa humör, det är inte helt lätt att vara skendräktig & samtidigt träffa en snorvalp.  Men Rally lärde sig snabbt att Foxie inte gjorde nånting så dem sprang runt efter lite bollar & så. Det kändes helt avslappnat, jag var inte orolig för nånting. Rally blev lycklig över att få träffa Chrille (typ 2 år gammal) eftersom hon älskar människor & speciellt barn! Hon är liksom raka motsatsen till Java när det kommer till den punkten, & det är skönt, även om det känns konstigt, eller rättare sagt ovant. Vi bestämde att dem ska passa Rally nåt dygn snart, så att jag & Java kan få lite egentid. Om det inte nu blir i samband med Strömsholm (som fortfarande inte har ringt).

Under tiden som vi var hos Therese så fick Java ligga i bilen, mest p.g.a Chrille & att jag inte litar på henne med barn så som hon mår nu. Men hon verkade inte alltför ledsen över det, hon fick ju vara med på ett litet hörn iaf.  

Väntar på att Elin ska höra av sig så att jag vet om det blir nån liten promenad eller inte. Om det blir av (vilket jag hoppas) så kommer jag enbart att ta med mig Java. Rally har ju fått sprungit av sig hos Foxie, så henne är det inge synd om.

Eftersom Strömsholm fortfarande inte har ringt så får jag ringa dem imorrn igen. Det börjar bli väldigt tjatigt att ringa dem HELA TIDEN, men vad ska man göra då?! Java behöver CT:n, så det är bara att tjata på tills hon har fått göra den. Min största rädsla är att dem inte ska hitta nånting på den, för vad är det då för fel?! Det känns som att vilket besked som helst är bättre än inget besked alls...

Nu hörde Elin av sig & det blir ingen promenad.  Jag skulle ju kunna gå själv, men det är ingenting som lockar, så Java får nöja sig med simningen idag.

När man skriver om det så ringer dem. Veterinären som gjorde cystoskopin på Java ringde precis upp & så pratade vi igenom hela situationen. Vi ska tillbaka dit för nytt ultraljud, fler blodprover, nytt urinprov & med största säkerhet en CT. Han sa att vi skulle försöka hinna med så mycket som möjligt på en gång så att vi slipper åka fram & tillbaka så många gånger, vilket jag uppskattar eftersom det kostar en del att åka dit & hem. På min fråga om hon var tvungen att stanna där över en natt så fick jag inget direkt svar, allt beror på hur alla prover & undersökningar ser ut.
För att snabba på allting lite så skulle vi lämna urinprov till Solstaden redan imorrn bitti som dem ska skicka på odling. För på så sätt så slipper vi vänta på det på Strömsholm, för det tar ju nån dag att få svaret på odlingen.
Så förmodligen blir det av nästa vecka, nån skulle ringa imorrn & boka tid. Jag kan ju egentligen inte på onsdagar & torsdagar, men nästa vecka ser lite annorlunda ut. Plus att jag är villig att ändra på precis vad som helst för min prinsessa! Hon går i första hand i alla lägen.

Nej, nu börjar Djurakuten som jag ska kolla på, för alltid kan man lära sig nåt (även om jag har lärt mig mycket den dyra vägen).

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards