Super Magic

Alla inlägg den 8 juni 2013

Av Malin Sjöström - 8 juni 2013 20:33

Java = rutinerad, Charlie = sugen på godis, & Rally = har bättre saker för sig.  


Dagen startade med att jag & Lina träffades, vi tog en promenad, lät Java bada på lite olika ställen & så satt vi mycket i gräset & bara var. Med tanke på hur lite koppeltränad Rally är så tycker jag att hon skötte sig bra! Och Java då? Jo, jag håller på att få tillbaka min hund!!  Hon har varit pigg & glad. Finns ingen panik eller stress kvar. Hon har inga problem att kissa & även magen är i balans igen. Snälla låt det få fortsätta åt det här hållet, låt min prinsessa få bli frisk.

Förutom att ha varit ute i solen så har jag kört kloklippning på alla djuren, samt en omgång tandvård på Java. Hon började få lite, lite tandsten på några tänder & jag föredrar att ta bort det på en gång, innan det blir ännu värre. Det är viktigt med bra tänder, plus att deras andedräkt blir tusen gånger bättre. Rally kommer också att få genomgå dessa tandvårdsomgångar när hon har fått riktiga tänder. Jag skulle ju egentligen kunna börja redan nu, för träningens skull, men det vill jag inte eftersom några tänder är lite lösa, vill liksom inte "borsta bort" några.

Imorrn om det är fint väder så blir vi ute några timmar igen, känner för att åka iväg nånstans, till ett nytt ställe, men vet inte riktigt vart.  Kanske skulle jag ta bussen ner till stan & miljöträna lite? Eller finns det nåt annat roligt man kan göra? Nån som är sugen på att hänga med?

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards