Super Magic

Alla inlägg den 25 januari 2014

Av Malin Sjöström - 25 januari 2014 19:14

Blev visst inget inlägg igår, jag kom på det ganska sent & då var jag för trött för att orka skriva något. Så kan det gå ibland.

Idag är vår flock tillfälligt komplett igen, för min lilla räv är här!  Hon är pigg & glad, full av energi, men kan koppla av & är hur mysig som helst. Nån som håller på att växa upp? Hennes skendräktighet har nog gett med sig, för sist jag träffade henne så var hon som en sur gammal kärring.  Så visst är det skillnad, stor skillnad.



När Java var runt 1 år så fick hon problem med ryggen & behandlades med bland annat mängder & månader med skrittpromenader. Det var samma fel då som det är nu, vilket betyder att det BORDE vara samma rehab nu, under lång tid. Jag har pratat med Helene som "behandlade" henne då & ska ringa till Stefan på måndag & höra vad han har att säga. För när man har lite mer fakta så kanske han rekommenderar nånting annat? Helt klart värt att testa prata med honom, & skulle han vilja kolla på henne direkt (alltså inte kunna vänta till slutet på Feb) så tvekar jag inte, utan sätter mig snällt i bilen & kör till Västerås.

Detta innebär ju såklart att jag kan glömma allt vad tävlingar & härliga fria skogspromenader under några månader.  Självklart är det viktigaste att hon blir bättre, men åter igen grusas våra vägar av dessa sjukdomar/skador, varför? Kommer det alltid att vara så? Tävlingarna är bland det bästa vi båda vet, speciellt agilitytävlingarna, & så våra älskade skogspromenader med fullt röj, bara som borta. Vi får ju se vem som går i taket först av detta, jag, Java eller Bira. Förmodligen blir det jag när brudarna vägrar att acceptera koppel.  Haha, kan se det framför mig. Måste försöka latja till det lite mitt i allt det gråa.

Imorrn är jag grymt sugen på att åka iväg på hundträffen med Rally, men jag vet inte om jag vågar.  Nu tänker jag på klon, den är fin som den är nu, pulpan håller sig hel & det gula nagellacket skyddar lite tillsammans med hennes gula socka. Hon tar ju långpromenader varje dag & det går bra, men hur skulle det bli på en så stor hundträff? Vågar jag chansa? Eller är det bara dumt? Det kommer ju fler träffar, även om jag verkligen, verkligen vill dit så skulle jag ångra mig som fan om klon sprack igen. Så nej, vi får nog hoppa över den imorrn, även om det känns jävligt surt.

Istället behöver vi åka till Granngården & fixa nya fodertunnor eftersom Loppis lyckades ha sönder Java's igår. Den var i plast & lite trasig & så tog hon i på fel ställe & då sprack allt. Jag har lagt hennes foder i plåtfodertunnan nu för att behålla så mycket av auromen i maten, men den tunnan vågar jag inte ha framme när hon är ensam, för den går inte att stänga "hundsäkert". Så därför behöver jag en ny, & då kan jag lika gärna köpa en till Rally's mat också, så är det avklarat.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards