Super Magic

Alla inlägg den 1 januari 2014

Av Malin Sjöström - 1 januari 2014 20:38

Kanske borde jag satsa på att bli sådär superduktig på att uppdatera bloggen det här året?  Jag har ju varit det, eller ja, jag ÄR ju det stundtals, men nu under t.ex förra månaden var det katastrofalt. Men, men, jag får ge det en ny chans.

Nyåret gick bättre än väntat. Jag chansade inte så mycket utan gav Java Zylkéne 2 gånger, sen om det hjälpte är ju omöjligt att säga. Hon låg mest under bordet & tittade, emellanåt sprang hon iväg & gömde sig, men sen kom hon alltid tillbaka. Ingen panik direkt, men helt klart ett obehag. Och SJÄLVKLART hade jag henne kopplad dem få gångerna vi var tvungna att gå ut under dagen, för jag vill inte riskera att min finaste prinsessa springer bort.

Idag har hon varit helt som vanligt, därför fick hon åka hem till familjen Karlstam. Där kommer hon att stanna tills på fredag & det tycker nog alla är roligt. Java älskar att vara där & dem familjen är nog Java's största fan, så dem klagar verkligen inte. Sen tycker jag (faktiskt) att det är skönt att vara hundledig ibland. Bara få vara så mycket egoist man vill utan att det skadar någon annan, haha.  



Min lilla räv då undrar ni, ja, såhär ligger det till med henne.

För en vecka sen så åkte hon ju hem till Evelina & så skulle hon vara där fram till nyår, det var planen. Men saker & ting blir inte alltid som man har tänkt sig.  Jag har fått erkänna att det i dagsläget är bättre för alla inblandade om Rally är kvar hos Evelina några veckor till. Det beror bland annat på mina grova sömnproblem som jag HOPPAS ska vara lösta snart. Har ju inte överdrivet många mediciner kvar att testa, så jag hoppas ju att vi ska hitta rätt så snabbt som möjligt.
Detta betyder INTE att jag inte tycker om henne, ånej, jag älskar den lilla sprätten.  Och jag VET att hon har det bra hos Evelina, plus att jag träffar henne med jämna mellanrum när jag & Ewe ses, antingen en stund hemma hos henne, eller under en långis. Så jag har koll på dem, tro inget annat.  

Och är det nån som inte "nöjer sig" med den förklaringen är som vanligt mycket välkommen att skicka ett mail till mig (malin@supermagic.se).



Nu ska jag surfa runt lite & kolla upp några saker innan det är dags för att försöka sova, har ju mååånga timmar att ta igen.

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards