Super Magic

Alla inlägg den 7 januari 2014

Av Malin Sjöström - 7 januari 2014 16:16

Idag är som sagt The Big Bad One här igen & vi alla njuter!  På dagens långis så sprang brudarna massor & lekte & jag såg på Java hur lycklig hon var över att ha med sig sin absolut bästa polare! Och lilla Clara hade fullt upp med att hinna med dem stora tjejerna till en början, men sen gick det bättre.  Bira försökte få igång Clara en gång, men gav sig DIREKT jag sa till henne. Och hon har varit så duktig, så himla lydig, ja, jag är helt lyrisk över detta, vilken underbar hund!!  



Alla 3 skötte sig strålande & fick högsta betyg på hundmötet. Alla hundarna sprang ju lösa & jag, Carina & Olle gick & pratade & helt plötsligt så tvärstannade alla hundarna & bara stod & glodde rakt fram. När jag "kom ikapp" dem så står det en människa där med sin samojed i koppel, & INGEN AV VÅRA HUNDAR GICK FRAM!!  Utan dem bara stod där, knäpptysta & visste gott & väl att man inte hälsar på främlingar, & när jag ropade på dem så kom dem direkt, helt utan tvekan. Så gissa om vi är stolta över våra bästa tjejer?! Fan, jag blir tårögd bara jag tänker på det.  

Det enda som fattades var lilla Rally, fast hon hade ju aldrig klarat av hundmötet så fenomenalt bra som dem andra gjorde idag, men som sagt, den lilla räven saknades.

Imorrn blir det en långis med Evelina & våra 5 hundar. Jag med Java & Bira, & Evelina med Shandi, Rally & Vegas. Bira & Vegas har aldrig träffats förut, men eftersom ingen av dem har några problem med andra hundar så är vi inte det minsta oroliga för att nåt ska hända. Vi kommer att gå nånstans där alla hundarna kan springa lösa, så det lutar åt Sörmonskogen & sandtagen. I vilket fall som helst så ser jag verkligen fram emot den promenaden, så det får mer än gärna bli fint väder, för då åker även kameran med!  

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards