Super Magic

Alla inlägg den 3 januari 2014

Av Malin Sjöström - 3 januari 2014 17:53

Den 1 April 2011 hittade Java sin favoritlåt & sen dess har den hållit sig kvar! VARJE gång hon hör melodin så börjar hon sjunga, så jävla söt.  Idag var det 3:e gången jag filmade henne & såhär har utvecklingen gått.  





Hon kan allt den lilla tösen, haha.

Så nu är hon alltså hemma igen & det känns skönt, jag har saknat henne! Åter igen frågar jag mig själv vad folk utan hundar gör?  Det finns ju inte ett smack att göra, varför ska man ens gå upp ur sängen? Och ensamheten, nej, ett liv utan hund är inget liv för mig, så är det.

Imorrn blir det en promenad!  Kan låta "löjligt" men jag har längtat efter en ordentligt promenad ett tag. Runt jul & nyår blev det ju ganska dåligt med promenader & sen åkte hon ju bort. Så en härlig promenad är precis vad jag vill ha imorrn, låt oss bara hoppas att vädret är någorlunda okej, uppehåll tycker jag att det kan vara iaf. Nån som vill följa med på en långis? Bara att höra av sig isf!

Tidigare under dagen såg jag på den senaste Chucky-filmen & även om dem andra var värre så var denna hemsk! Jag hoppade & skrek till flera gånger, fan alltså vad jag hatar skräckfilmer!  Jag vill inte se dem, men jag vill ha sett dem. Går det ihop för er? Haha.


Nu är det snart dags för Java att få kvällsmat & jag ska väl också passa på att äta nåt då. Sen (om damen inte bara vill sova) så kanske det blir en litet träningspass inomhus. Ni anar inte hur mycket motivation man kan samla på sig när man inte har dem nära.  

Saknar även Rally jättemycket.  Men jag & Evelina ska förmodligen ses både till helgen & under nästa vecka, så då får jag passa på att tvångskela med henne, haha. Min lilla räv, nog har hon en stor plats i mitt hjärta även hon.  

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards