Super Magic

Alla inlägg den 5 januari 2014

Av Malin Sjöström - 5 januari 2014 15:55

Ja, just nu, just idag är min flock komplett igen.  Rally är hemma & det känns riktigt bra, trots att natten har varit jobbig. Vi får ett dygn tillsammans, sen ska hon tillbaka till Ewe igen. Jag vet att det låter som att jag inte har något val, vilket jag har (för hon är ju faktiskt min), men som jag har sagt förut, just nu är det bäst såhär. Jag får förmodligen träffa min läkare på tisdag (eller torsdag) & då åter igen diskutera sömnen & mitt mående.

Vi har varit ute på en långis med Clara & hennes människoflock.  Clara har precis löpt så hon var lite seg, ville inte alls springa med Java, något som min svartvita dam hade svårt att acceptera. När dem gick ner till vattnet så sprang Java i det första hon gjorde! Herregud, det måste vara svinkallt, har hon ingen känsel?!  Hon kom dock upp ganska snabbt & gick inte nåt mer sen, men hade vi kastat nån pinne så hade hon fan inte tvekat en sekund, haha.





Det var en skön promenad, som så gott som alltid med Clara & hennes gäng. Både jag & mina tjejer trivs bra med dem & jag vet att det är ömsesidigt, vilket gör att det känns ÄNNU BÄTTRE!

Just nu sover tjejerna, men när dem vaknar så ska väl Rally ut & kissa & efter det ska jag byta ut deras leksaker. Jag brukar göra det emellanåt så att dem får nånting nytt att leka med, & det uppskattas kan jag säga! Jag kommer dock inte att ta bort favoriterna - bävern & pandan, för då blir dem nog ledsen.  Java snuttar ju på pandan flera gånger om dagen, så den får inte försvinna. Dem fick ju en varsin leksak i julklapp så dem ska jag plocka fram.

Sen så, om vi orkar (eller ja, om JAG orkar) så blir det även lite träning. Och omvårdad, tandborstning & sånt där, haha, välkommen hem Rally.  

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards