Super Magic

Alla inlägg den 13 januari 2014

Av Malin Sjöström - 13 januari 2014 18:34

Dagens veterinärbesök gick snabbare & var billigare än jag trodde att det skulle bli! Hela klon hade redan lossnat, så dem behövde inte söva henne för att ta bort resterna.  Pulpan är kvar, tack & lov, & nu gäller det att vårda den. Hon ska gå med bandaget ett dygn & en sko utomhus, sen ryker bandaget & då får hon gå "naken" inomhus om hon kan låta bli tassen, annars får hon ha en luftig strumpa på sig.

När pulpan har torkat så ska den målas med nagellack för att bilda ett litet skyddande lager, så det blir ju spännande. Hon ska även gå på Metacam i 7 dagar, & tack & lov så hade jag redan det hemma, så jag behövde inte köpa mer.  (Ibland är det "bra" att hundarna blir sjuka/skadade tätt inpå varandra, för det blir ju ofta medicin över.) Just det ja, hon ska ha "tassbad" en gång/dag i ett specialschampo också, det var nog allt, haha.

Eftersom hon är oberörd av det så får hon gå på promenader, så länge hon har en sko på sig. Börjar hon få ont eller inte vilja gå nånting så slipper hon såklart det, men i dagsläget följer hon gärna med ut.



Nu under eftermiddagen så har jag gått en långis med Elin & Leo. Java & Leo sprang som dårar så jag trodde aldrig att kraften skulle ta slut hos Java. Fast det har den nog inte gjort heller, men jäklar vad hon sprang! Skönt för henne att få sträcka ut ordentligt efter ett & ett halvt dygns vila.

Imorrn kommer Bira igen så då blir det ju en långis i skogen som det ser ut nu. Får se om jag lyckas få med mig någon eller om jag får gå själv med tjejerna. Ut ska vi i vilket fall som helst!

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards