Super Magic

Alla inlägg den 11 januari 2014

Av Malin Sjöström - 11 januari 2014 19:15

Det känns i fotlederna idag efter gårdagens långis, men samtidigt är det lite skönt, för det betyder ju faktiskt att jag VERKLIGEN har rört på mig ordentligt! Idag blev det cirka 1,5 timmar ute i snön, så vi är nöjda även idag.  Dessutom var det jakt precis bredvid vägen där vi gick, så vi hörde jakthundarna & helt plötsligt kommer världens skott & ja, då var jag rädd att Java skulle sticka hem, men hon stannade hos mig. Jag kopplade henne för säkerhets skull, men det kom inga fler skott. Vi gick även förbi blodspår som visade att nån/nåt hade blivit släpat av vägen, hundarna var intresserade av det, men ingen följde spåret utan fortsatte med oss. *Duktiga hundar*



Efter promenaden hann jag tina lite innan det var dags att åka till hockeyn, & där hände en helskum sak. Färjestad ledde med 3-0 & så fick Leksand en utvisning, vilket innebar att det skulle bli tekning i Leksandzoonen. Färjestad hann inte ens fram till tekningscirkeln innan domaren släppte pucken & då sköt Leksandspelaren (som självklart "vann" tekningen eftersom han var ensam där) & prickade Färjestads mål där PW (målvakten) stod & drack vatten! Haha, ingen fattade nånting, men målet godkändes. Jag skrattade så mycket att jag höll på att vika mig dubbel, så jävla roligt!  Varken jag eller nån annan FBK-fan trodde att dem skulle godkänna målet, men jodå, för domaren hade ju släppt pucken & tiden startade, så mål som mål. Det var en jävla tur att FBK vann såpass överlägset ändå (5-1) för annars hade det väl varit krig vid det här laget. Så det här målet kommer helt klart att diskuteras ordentligt & det lär komma flera filmer på det, haha.  

Imorrn väntar eventuellt en hundträff i sandtaget!  Sist kunde jag ju inte komma, men imorrn kan jag, jag ska bara se om jag får med mig Carina &/eller Olle, så att jag slipper åka själv, för nej, då åker jag inte. Om jag åker så blir det med Rally, för hon behöver den träningen mer än Java. Jag skulle ju kunna ta med mig båda två (som sist jag var där), men Java verkar mest tycka att det är jobbigt eftersom ingen leker på samma sätt som hon & Bira gör, därför är det mest schysst att låta Java slippa, även om hon själv inte kommer att hålla med om det när jag ska åka imorrn.

Men, men, förutom en eventuell hundträff så ska jag & Java hem till Jonna på eftermiddagen & det ser jag fram emot! Vi har pratat en hel del både via nätet & i telefon, men vi har aldrig träffats förut, så det ska bli spännande. Jag är dock inte ett dugg orolig för nånting, hon verkar vara en helt underbar person, & i värsta fall har jag ju Java med mig.  Min skyddande lilla svartvita fara, hon finns alltid vid min sida.  

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards