Super Magic

Alla inlägg den 20 januari 2014

Av Malin Sjöström - 20 januari 2014 14:45


Ett besök på hund- & kattspecialisten stod på dagens schema. Så jag, Loppis & hundarna tog bussen till Råtorp & sen gick vi därifrån till Våxnäs & affären. När vi gick över fälten så fick brudarna springa lösa & Java sprang faktiskt lite grann!  Inte alls som hon brukade göra, men ändå mer än hon har gjort den senaste tiden.



På djuraffären köpte jag flera olika ben till damen i svart & vitt, måste ju testa vilka som håller längst så att jag kan avgöra vad som är bäst att köpa. Hon är ju som en strimmelmaskin när det gäller tuggben, så vi får testa oss fram.

Efter lite handling så tog vi bussen hem igen, & även om vi inte har gått särskilt mycket så vilar vi nu allihop. Mitt knä är fortfarande inte bra efter alla promenader i snön, men jag låter mig inte hindras av det, ånej, det ska göra bra mycket ondare om jag ska sluta med promenaderna! Herregud, jag har ju precis kommit igång ordentligt, men det är tack vare Carina & Olle (som äger Clara), för vi har liksom dragit ut varann.  Skitbra med såna personer, & att vi dessutom kommer väldigt bra överens gör ju inte saken sämre.

Fick även hem ett paket idag med stegräknare åt hundarna!!  Nu ska det bli spännande att se om dem kan tänkas fungera "rätt". Jag är lite skeptisk till dem, det kan jag ju ärligt säga, men dem kostade inte så mycket så det är värt ett försök. Kan ju slå vad om att Rally inte kommer att gå lika många steg som Java, haha, för lilla räven tar väl inte många steg i onödan.  

På tal om Rally, hon är ju skendräktig nu. Svullen både där bak & pupparna, samt att hon är grinig mot andra hundar, bäddar överallt & äter mindre än vanligt. Tänk att hon blev det på första löpet, hur vanligt är det? Hon är ju fortfarande "valp" själv...

Java håller ju på att byta foder nu & visst att jag tycker att hon ser smalare ut, men när jag vägde henne idag så fick jag chock!!  Jag trodde först att det var fel på vågen, men efter att ha vägt Bira så insåg jag att nej, vågen stämmer. Min stora tjej har gått ner till 15,2 kg!!  What, när hände det liksom?!  Funderar på om hon är fin i hullet nu eller om jag ska öka maten lite, avgör det i samråd med specialisten som ska kolla på henne på onsdag. Bira däremot ligger stadigt på sina 26,8 kg.  

Ikväll blir det mat på en restaurang då morsan inte kunde imorrn. När man fyller år så får man ju välja mat fritt, så då valde jag ett ställe där dem har den absolut godaste kebaben som finns. Så nja, restaurang kanske är fel ord, en pizzeria är det väl, men den påminner mer om en restaurang.

Imorrn blir det förhoppningsvis fint väder & en långis med Ewe & hundarna. Isf ska jag ta med mig systemkameran & ta massa kort som jag sen ska använda till ett projekt.  Så våga inte ställa in nu Ewe!!  

Sist, men inte minst så har vi idag haft besök av en från Riskbyggen. Han gjorde lite ändringar vid fönstren & gav oss lite tips på hur man kunde få det varmare i lägenheten, & jag tror att det redan funkar, för det känns inte lika kallt här inne. Men det tar säkert ett tag innan man känner en större skillnad. Men det går äntligen åt rätt håll.  

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards