Super Magic

Alla inlägg den 10 januari 2014

Av Malin Sjöström - 10 januari 2014 19:18

När man har vissa "uppdrag" man måste fixa så kan man ju slå ihop det med nånting man mår bra av, eller hur? Så jag, Java, Carina, Olle & Clara gick ner till stan, fixade det som behövde fixas, & sen gick vi hem igen. Blev runt 1,5 mil & även om det var tungt i benen i dem sista uppförsbackarna så var det otroligt SKÖNT att gå så länge! Och hundarna klagade verkligen inte.

Redan i början av promenaden så kände Java på vattnet så att magen & halva svansen blev blöt. Det fryste sen till is & så fick hon gå nästan hela tiden. Jag tyckte lite synd om henne, men lyckades inte få bort isen, så vad kunde jag göra? Hon verkade inte störd av den, så kanske brydde jag mig mer än vad hon gjorde? Direkt vi kom hem så blev det en dusch för hennes del & sen vilade vi.

Nu har Loppis precis hjälpt mig att frisera henne lite. Svansen blev lite kortare (så nu släpar den inte längre i backen), byxorna likasa, tassarna fick sig en omgång & så sist så fixade vi magen. Eftersom det hängde massa is under magen på henne så klippte vi bort lite päls där, hon har fortfarande så att pälsen täcker huden & hänger ner lite grann, men inte riktigt lika mycket som tidigare.

Så det är vad vi har sysslat med idag.  Imorrn blir det nån form av aktivitet på dagen innan jag drar iväg på hockeyn. Vart Java kommer att vara under hockeyn vet jag inte, antingen får hon vara ensam hemma (vilket hon mycket väl kan vara) eller så får hon hälsa på nån (som då underlättar mitt samvete, haha) under tiden, det märks. Är det nån som vill ha henne några timmar så är det bara att höra av sig.  

Presentation


Malin - innehavare av kenneln Super Magic, & ägare till bc'n Java & lundehunden Rally

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards